İhlas Medya'ya ödül yağmuru

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İhlas Medya'ya ödül yağmuru

MEDYA Haberleri

İhlas Medya Grubu’na bağlı TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı (İHA), başarılı çalışmalarıyla birçok dalda ödüllerin sahibi oldu.

Başarılı yayıncılığın ve haberciliğin marka ismi İhlas Medya neredeyse her gün yeni bir ödüle layık görülüyor.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği tarafından 37 yıldır aralıksız olarak gerçekleştirilen ve yılın en prestijli yarışması olarak gösterilen “Yılın Basın Fotoğrafları 2022”de İHA foto muhabirlerinin çektiği 5 fotoğraf ödüle layık görüldü. Spor Toto Yılın Spor Fotoğrafı ve Spor Toto Özel Ödülü Mehmet Şirin Topaloğlu’na, AB Çevre Özel Ödülü Ahmet Faruk Sarıkoç’a verilirken, Spor Toto Spor Fotoğrafı kategorisinde Özge Bozo ve Haber Fotoğrafı kategorisinde İsmail Coşkun, dün akşam Ankara’da düzenlenen törende ödüllerini aldı.

Bakırköy Ata Spor Kulübü’nün geleneksel “Sporun Enleri 2022” töreninde de İHA spor muhabiri Uygar Aydın; “Yılın En İyi Spora Destek Veren Medya Mensubu”, foto muhabiri Samet Yalçın da “Yılın En İyi Foto Muhabiri” olarak ödül kazandı.

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneğinin (TÜGEM) “Sektörün Öncüleri” buluşmasında da TGRT Haber ve İHA ödüle layık görüldü. Ödülü TGRT Haber adına Yayın Planlama Şefi Gökhan Özbek, İHA adına ise ekonomi muhabiri Murat Ergin aldı.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...