Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? 2023 Kuruluş Osman yeni sezon tarihi…

Düzenleyen: / Kaynak: atv.com.tr
- Güncelleme:
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? 2023 Kuruluş Osman yeni sezon tarihi…

MEDYA Haberleri  / atv.com.tr

Televizyonların en çok izlenilen dizilerinden birisi olan Kuruluş Osman hakkında arama motorlarında “Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? 2023 Kuruluş Osman yeni sezon tarihi” soruları araştırılıyor. İşte Kuruluş Osman dizisi hakkında merak edilen detaylar…

Geçtiğimiz sezonlarda en çok izlenilen dizilerden birisi olmayı başaran Kuruluş Osman dizisi hakkında dizi severler arama motorlarında “Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? 2023 Kuruluş Osman yeni sezon tarihi” sorgulamalarını gerçekleştiriyor. Ekranların en çok sevilen dizisi olmayı başaran Kuruluş Osman 2019 tarihinden beri çarşamba günleri ATV’de yayınlanıyor. İşte Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon bilgileri…

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. ATV dizinin yayın tarihini açıkladığında haberimizin detaylarında öğrenebilirsiniz.

Kuruluş Osman 130. bölümde sezon finali yaptı.

Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? 2023 Kuruluş Osman yeni sezon tarihi…

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Kuruluş Osman dizisinin sezon finalinden önce son bölümü 14 Haziran 2023 tarihinde yayınlandı. Yayınlanan bölümde Komutan Muzolan'ın zafer için nelere göze aldığı, Osman Bey’in Koyunhisar galibiyeti gibi konular ele alındı.

KOMUTAN MUZOLAN ZAFER İÇİN NELERİ GÖZE ALMIŞTIR?

Osman Bey, Tekfur Valens olarak nam salmış Komutan Muzolan'ın her hareketinden haberdar olmaktadır. Komutan Muzolan, Osman Bey'in kendisine çok yakında olduğunun farkındadır, askerlere savunma düzeni alma emri verir. Komutan Muzolan'ın artık tek isteği zafer kazanmaktır, zafer için neleri göze almıştır?

OSMAN BEY'İN KOYUNHİSAR GALİBİYETİ!

Osman Bey ve ordusu iki yandan Muzolan ve ordusuna saldırırlar. Osman Bey ve ordusunu bu saldırıda neler beklemektedir? Osman Bey, Koyunhisar mevkiinde Bizans'ı ve Komutan Muzolan'ın ordusunu ağır bir yenilgiye uğratmıştır. Osman Bey'in bu savaşta galip gelmesinin en büyük etkeni nedir? Osman Bey'in Koyunhisar galibiyeti Bizans'ta ve Anadolu'da büyük yankı uyandırmıştır, onun için her şey asıl şimdi başlamaktadır. Osman Bey yurt tuttuğu yerlerde artık kendi adına hutbe okutacaktır. Bu durum karşısında Konya ve Bizans ne yapacaktır?

DEVLETİN AYAK SESLERİ!

Osman Bey için ateşten gömleği giyme vaktidir, gayrı hür ve müstakil bir beylik olacaktır. Osman Bey atını doludizgin cümle diyara müstakil bir beyliğin beyi olarak sürecektir. Şarkta, Garpta ve cümle Türkmen beyliklerinde bu havadis duyulacaktır.

 

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: atv.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...