Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu YRP'den istifa etti: Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğim

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Yeniden Refah Partisi kurucu isimlerinden Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu partisinden istifa ettiğini duyurarak, seçimde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini açıkladı.

Cumhur İttifakı ile yapılan görüşmeler ardından, yoluna yalnız yürüyeceğini açıklayan Yeniden Refah Partisi'nde istifa depremi sürüyor. Son olarak partinin kurucu isimlerinden Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, istifa etti. Osmanoğlu, seçimde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini de duyurdu.

OSMANOĞLU AİLESİ, CUMHUR İTTİFAKI'NI DESTEKLEYECEK

Osmanoğlu, ''14 Mayıs 2023 seçimlerinde OSMANOĞLU ailesi olarak Cumhur ittifakını desteklemek üzere, Hanedan Reisi Harun Abdülkerim OSMANOĞLU efendinin müsadeleri ve Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan beyin bilgisi dahilinde Yeniden Refah Partisi görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım.'' ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/osmanoglu_79/status/1638633724181979136

120 KİŞİ İSTİFA ETTİ

İHA'da yer alan habere göre, Cumhur İttifakın katılma kararını olumsuz değerlendiren Yeniden Refah Partisi’nin Orhangazi ilçe teşkilatında aralarında ilçe başkanvekili ve yönetim kurulu üyelerinin de olduğu yaklaşık 120 kişi partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. AK Parti lokalinde düzenlenen törenle partiye katılanlara AK Parti rozeti takıldı.

'BEKA MÜCADELESİ OLARAK GÖRÜYORUZ'

Yeniden Refah Partisi Siyasi Hukuki İşler Başkanlığı’ndan istifa ederek AK Parti’ye katılan Zekeriya Doğan ise yaptığı açıklamada “ Öncelikle bizleri bu samimi ve sıcak karşılamalarından dolayı İlçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Beka Mücadelesi olarak gördüğümüz 14 Mayıs seçimlerinde Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı sonuçlar almak adına bugün yönetici arkadaşlarımız ve ailelerimiz ile birlikte AK Parti’ye katılım sağladık. Tarih bizleri bu mücadelede yanlış saflarda yer tutanlardan eylemesin diyerek, Türkiye’nin seçimine yaklaştığımız bu günlerde Genel Başkan Fatih Erbakan’ın açıklamaları sonrası büyük bir üzüntü duyduk. 6+1 masanın şartsız bir araya geldiği bu dönemde; bizim de yerimizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı olması gerektiğini düşünerek bugün kalabalık bir heyetle birlikte istifa edip AK Parti’ye katılım sağladık. Rabbim hayr eylesin” dedi. AK Parti Orhangazi İlçe Başkanlığı’nda rozet takdimi gerçekleştirilerek program son buldu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(İHA)

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
bekası muvzu bahis bu size yakışırdı. gibi24 Mart 2023 16:16

Tıpkı Sayın BAHÇELİ gibi Cumhur ittifakını kayıtsız şartsız desteklemeniz gerekirdi size bu yakışırdı

Sonraki Haber Yükleniyor...