Aday bulamayan İyi Parti’de telaş başladı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aday bulamayan İyi Parti’de telaş başladı!

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçimlere ‘Hür ve müstakil’ giren İyi Parti'de telaş başladı. Aday bulamayan tanınmış ve rakipleri ile mücadele edebilecek isimlere yoğunlaştı. Süreç hızla daralırken parti içinde yeterli oyu alamama endişesi hâkim.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ - Seçimlere ‘Hür ve müstakil’ giren İyi Parti, aday bulmakta sıkıntı çekiyor.

Tanınmış ve rakipleri ile mücadele edebilecek isimlere yoğunlaşan İyi Parti, 30 büyükşehir belediyesinden 17’sinde aday açıkladı, 1.389 seçim bölgesinden ise ancak 400’ünü ilan etti.

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ciddi oy alarak alternatif parti konumuna gelme çabasında olan İyi Parti’de, adaylarının tanınırlığının düşük olması sebebiyle yeterli oyu alamama endişesi hâkim.

Partililer, birçok noktada seçimin sadece AK Parti ile CHP arasında yapılıyormuş algısının kırılması gerektiğini, aksi takdirde yüzde 15’lik hedefin tutturulmasında zorlanacaklarını ifade ediyor. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...