AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçime az bir süre kalmasıyla beraber AK Parti Ankara'nın ilçe belediye başkan adayları merak edildi. Arama motorlarında aratılan AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

AK Parti ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ederken merak edilenler arasında AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Kaç yaşında, nereli? soruları yer aldı. Detaylar...

AK PARTİ ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DUHAN KALKAN KİMDİR?

Lisans eğitimini Başkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamlayan Duhan Kalkan, Tezli Yüksek Lisansını  Selçuk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yaparken Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde doktorasını yapmıştır. Anadolu Üniversitesi'nde 2 yıllık Adalet bölümünden mezun olan Kalkan, bir diğer lisans eğitimini yarı burslu olarak Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...