Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

AK Parti'de Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'a 6 yeni yardımcı atandı

AK Parti'de Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'a 6 yeni yardımcı atandı

AK Parti'de yaklaşan seçimler için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda teşkilatın Seçim İşleri Başkanlığı güçlendirildi. Bu birime 6 yeni isim atandı.

Kaydet
a- | +A

AK Parti'de seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığına 6 isim daha getirildi. Atanan yeni isimler daha önce belirlenen 9 isimle beraber seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürütecek.

2023 seçimleri yaklaşırken siyasi partiler de çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti'de seçim çalışmalarını yürütecek Seçim İşleri Başkanlığı'na yeni atamalar yapıldı.

Başkan yardımcılığına 6 yeni daha isim getirildi.

AK Partide Seçim İşleri Başkanlığını, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yürütüyor. Yavuz, seçim döneminde en yoğun çalışacak başkanlıklardan biri olan Seçim İşleri Başkanlığı'nda 6 yeni isimle çalışacak.

Hakan Çavuşoğlu, Recep Özel, Mahmut Atilla Kaya, İshak Gazel, Oğuzhan Kaya ve Mehmet Ali Özkan, seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürütecek.

BAKMADAN GEÇME
AK Parti
HABER

AK Parti'de iki görüş hakim, seçim için 14 Mayıs kesin değil

6
HABER

6'lı masanın adaylık çıkışına AK Parti'den ilk tepki: Seçim yaklaştıkça korkmaya başladınız

AK Parti'de Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevini daha önce 9 isim yürütüyordu.

Bu alanda yeni atanan 6 isimle birlikte 15 başkan yardımcısı görev alacak.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.