AK Parti'nin 10 ilde daha ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti'nin 10 ilde daha ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçimlere sayılı günler kala partiler aday tanıtımlarına hız verdi. AK Parti'de de 10 ilin ilçe ve belde adayları tanıtıldı.

AK Parti Kastamonu, Bolu, Uşak, Aksaray, Niğde, Kilis, Düzce, Burdur, Kütahya ve Amasya'da ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

BOLU

Bolu'da İlçelerin ve beldelerin belediye başkan adayları şu şekilde açıklandı:

Kıbrıscık-Kemal Aktaş, Seben-Fatih Kavak, Dörtdivan-Hamza Efe, Yeniçağa-Recayi Çağlar, Mengen-Vural Turan, Göynük-Mehmet Demiröz, Mudurnu-Hüseyin Yağın, Gerede-Mustafa Allar, Gökçesu beldesi-İskender Çökelez, Taşkesti beldesi-Turgay Arıkan ve Karacasu beldesi-Sedat Bozoğlu.

AMASYA

Amasya için Mehmet Uyanık’ı daha önce açıklayan AK Parti, Suluova'da mevcut başkan Fatih Üçok’u, Taşova'da mevcut başkan Bayram Öztürk’ü, Göynücek'te Kemal Şahin, Gümüşhacıköy'de Cüneyt Karadeniz, Hamamözü'nde Cihan Demir, Merzifon'da Fatih Sütçü ve Ziyaret beldesinde Ahmet Kemal Dayıoğlu’nu aday gösterdi.

AKSARAY 

AK Parti Aksaray ilçe adayları;Ağaçören: Kemal Salman, Eskil: Mustafa Zavlak, Ortaköy: İzzet Demiryürek, Sultanhanı: Fahri Solak, Güzelyurt: Ünal Demircioğlu, Gülağaç: Ahmet Us, Sarıyahşi: Fatih Ünsal.

Beldeler; Bağlıkaya: Hüseyin Cansu, Demirci: İsmail Kav, Gülpınar: Mustafa Baymışlıoğlu, Helvadere: Hasan Hüseyin Akyol, Ihlara: Ali Köksal, Sağlık: Mehmet Yiğit, Saratlı: Aziz Aslan, Taşpınar: Metin Dağ, Selime: Levent Çevik, Topakkaya: Adem Baylan, Yenikent: Ali Altınsoy, Yeşilova: Şeref Gürlek, Eşmekaya: İsmail Hakkı Güneş, Yeşiltepe: Ömer Ok.

UŞAK

Uşak Belediye Başkanlığı için mevcut Başkan Mehmet Çakın, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından aday gösterildiği açıklanmıştı. Bugün ise ilçe ve belde belediye başkan adayları Banaz Mehmet Cevizci, Eşme Hacı Mustafa Çetin, Karahallı Ali Topçu, Sivaslı Bahri Azatçam, Ulubey Veli Koçlu beldelerde ise Kızılcasöğüt Güngör Oral, Pınarbaşı Mehmet İncekara, Selçikler Osman Bulut, Tatar Zafer Gün ve Yeleğen’de Oktay Çetin olarak açıklandı.

BURDUR

AK Parti Burdur İl Başkanlığı tarafından açıklanan listeye göre; Ağlasun mevcut Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Altınyayla mevcut Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Bucak mevcut Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Karamanlı mevcut Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Gölhisar mevcut Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş tekrar aday olarak gösterildi. Kemer ilçesi mevcut Belediye Başkanı Ömer Aktürk ise aday adayı olmadığı için ise yerine İsmail Asan aday olarak gösterildi.
Diğer ilçelerde ise AK Parti’den aday gösterilen isimler; Çavdır ilçesi Adem Göçer, Çeltikçi ilçesi Ahmet Ali Akyel, Tefenni ilçesi Onur Çelik, Yeşilova ilçesi Nuri Özbek olarak açıklandı.

KÜTAHYA

Kütahya'da AK Parti'nin ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Açıklamaya göre, Altıntaş Murat Koyak, Aslanapa Necati Kulik, Çavdarhisar Bekir Kocaman, Domaniç Ahmet Özoğul, Dumlupınar Ali Bursa, Emet Ali Ceyhan, Gediz Muharrem Akçadurak, Hisarcık Fatih Çalışkan, Pazarlar Bilal Demirci Simav Ahmet Kulat, Şaphane Hasan Basri Mete ve Tavşanlı Ali Özden.

KİLİS

Cumhur İttifakı’nın Kilis adayları ilçe ilçe sahneye çağrılarak tanıtıldı. Kilis'in Musabeyli ilçesi Belediye Başkan adayı Ayhan Yılmaz, Polateli İlçesi Belediye Başkan adayı Metin Polat, Elbeyli İlçesi Belediye Başkan adayı İsmail Kördeve oldu.

DÜZCE

AK Parti Düzce il Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Akçakoca ilçesi Belediye Başkan adayı Osman Cumhur, Cumayeri ilçesi Belediye Başkanı adayı Recep Tuna, Gölyaka ilçesi Belediye Başkan adayı Yakup Demircan, Kaynaşlı ilçesi Belediye Başkan adayı Ahmet Türkmen, Çilimli ilçesi Belediye Başkan adayı Yılmaz Yıldız, Gümüşova ilçesi Belediye Başkan adayı Kenan Sübekçi, Yığılca ilçesi Belediye Başkan adayı Selami Savaş, Beyköy beldesi Belediye Başkan adayı Osman Kılıç ve Boğaziçi beldesi Belediye Başkan adayı İbrahim Ercan oldu.

NİĞDE

Ak Parti Bor İlçesinde mevcut Belediye Başkanı Serkan Baran, Çiftlik İlçesinde mevcut Belediye Başkanı Serkan Güzel ve Ulukışla İlçesi mevcut Belediye Başkanı Ali Uğurlu’yu yeniden aday gösterdi. Altunhisar İlçesi'nde Neşet Doygun Çamardı İlçesinde ise Ali Pınar aday gösterdi.

KASTAMONU

AK Parti'nin Kastamonu’nun 19 ilçesindeki belediye başkanı adayları şu şekilde:
"Abana Belediye Başkan Adayı Seda Oyar
Ağlı Belediye Başkan Adayı Bülent Ergin
Araç Belediye Başkan Adayı Süleyman Yazkan
Azdavay Belediye Başkan Adayı Faik Keşçi
Bozkurt Belediye Başkan Adayı Ekrem Acar
Cide Belediye Başkan Adayı Sadullah Serdar Ketenci
Çatalzeytin Belediye Başkan Adayı Musa İhsan Uğuz
Daday Belediye Başkan Adayı Mehmet Apaydın
Devrekani Belediye Başkan Adayı Engin Altıkulaç
Doğanyurt Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya
Hanönü Belediye Başkan Adayı Serkan Uçar
İhsangazi Belediye Başkan Adayı Ufuk Ayvacı
İnebolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Huner Ozay
Küre Belediye Başkan Adayı Salih Turan
Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Serkan Arı
Şeydiler Belediye Başkan Adayı Vural Arslan
Şenpazar Belediye Başkan Adayı Cem Çınar
Taşköprü Belediye Başkan Adayı Hüseyin Arslan
Tosya Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin."

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...