AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: Büyükşehir belediye başkanlığı için kafamda bir süre var

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

49 gün sonra gerçekleşecek yerel seçimler için takvim adım adım işlerken, adayların saha çalışmaları da devam ediyor. Torbalı'da oda başkanlarıyla buluşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, isim vermeden Tunç Soyer yönetimini eleştirdi, "Büyükşehir belediye başkanlığı için de kafamda bir süre var. Öyle uzun uzun değil. 5 yıl bir şey yapmadan imajla, makyajla vakit kaybetme lüksümüz yok" dedi.

Türkiye, 49 gün sonra yerel seçimler için sandığa gidecek. Kritik viraja yaklaşılırken adayların seçim mesaisi de hız kesmeden devam ediyor. 

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ da seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve partisinin Torbalı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar ile Torbalı Ticaret Odası'nda ilçedeki oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Burada konuşma yapan Hamza Dağ, ellerinden geldiğince İzmir'in her noktasında önemli şeyler yapmaya çalıştıklarını belirterek, bu anlamda şimdi de yeni hizmetler için yola çıktıklarını ifade etti.

AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: Büyükşehir belediye başkanlığı için kafamda bir süre var

'BAŞKANLIK İÇİN KAFAMDA BİR SÜRE VAR'

İzmir'in sorunlarını çok iyi bildiklerini ve çözmek istediklerini ifade eden Dağ, oturduğu koltuğa sıkı sıkı sarılacak biri olmadığını belirterek şunları kaydetti:

"İzmir'in sokaklarını dolaşıyoruz. Allah'a şükür İzmir'in gençleri, hanımefendileri, beyefendileri bizi gördüklerinde 'Bu kez oyum sana Hamza abi, Hamza kardeşim' diyorlar. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Ben de diyorum ki, 'İzmir'e kim hizmet ettiyse ve hizmet edecekse ona oy verin kardeşim.' 1 Nisan'dan sonra ilçe belediye başkanlarına şunu söylüyorum; 'Öyle bir belediye başkanlığı yapacaksınız ki 5 sene sonra ben görevimi bırakmak için 10 tane belediye başkanımızdan hangisini tercih ederim' diyeceğim. Bir yerde işim bittiyse, 'ben artık burada miadımı doldurdum' derim.

O koltuğa sıkı sıkı sarılacak biri olmadım. Bunun en açık göstergesi, 3 dönem kuralındadır. Ben 4 dönemdir genel başkan yardımcısıyım. Ben dedim ki '3 dönem kuralını' uygulamalıyız. Büyükşehir belediye başkanlığı için de kafamda bir süre var. Öyle uzun uzun değil. Çarkların değiştiğini, şehirde bir şeylerin değişmeye başladığını hepiniz göreceksiniz. 5 yıl bir şey yapmadan imajla makyajla vakit kaybetme lüksümüz yok."

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...