Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Akşener, Kılıçdaroğlu'nu iğneledi: Masa şahsi hırsa kurban edilemez

Akşener, Kılıçdaroğlu'nu iğneledi: Masa şahsi hırsa kurban edilemez

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, “Ben Kemal, geliyorum” diyen CHP liderine isim vermeden göndermede bulundu. Akşener, "Bu mücadele hiçbir kaprise, inada kurban edilemez. Hiçbir şahsi hırsa, hiçbir koltuk hesabına feda edilemez" dedi.

Kaydet
a- | +A

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın kamuoyuyla paylaştığı Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ne ilişkin “Altı siyasi parti olarak bu zamana kadar iktidarın önümüze yuvarladığı siyasi yün yumaklarıyla değil seçimi kazandıktan sonra neler yapacağımızla ilgilendik. İşte bu çalışma da 14 Mayıs’tan sonra yapacaklarımızın somut planıdır” değerlendirmesinde bulundu.

"BU MÜCADELE HİÇBİR İNADA KURBAN EDİLEMEZ"

Grup toplantısında konuşan Akşener “Bu mücadele, Gezi’de sesini duyurmaya çalışanların, en ücra mahallelerde sandık başında sabahlara kadar müşahitlik yapanların, Boğaziçi Üniversitesinde haysiyetini korumaya çalışan akademisyenlerin mücadelesidir. Bu mücadele hiçbir kaprise, hiçbir inada kurban edilemez! Hiçbir şahsi hırsa, hiçbir koltuk hesabına feda edilemez. Milletin iradesi dışında, hiçbir iradeye boyun eğmez. Biz, Millet İttifakı’nı, ferasetle, feragatle, fedakârlıkla kurduk. İstibdat zincirlerini kırmak, umudu yaşatmak için kurduk” dedi.

Akşener’in bu sözlerle aday olmak isteyen ve “geliyorum” mesajı veren Kılıçdaroğlu’na gönderme yaptığı şeklinde değerlendirildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.