Bahçeli’nin çağrısı karşılık buldu: İYİ Parti'den istifa edip topluca MHP’ye katıldılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bahçeli’nin çağrısı karşılık buldu: İYİ Parti'den istifa edip topluca MHP’ye katıldılar

POLİTİKA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

MHP lideri Bahçeli’nin İYİ Parti’ye yönelik “yerel ittifakta komşu olalım” çağrısının ardından eski İYİ Parti Mamak İlçe Başkanı ve beraberindeki heyet MHP'ye katıldı. Çok sayıda ismin üyelik işlemleri yapılarak rozetleri takıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye yönelik yerel ittifak teklifinin yankıları sürüyor. İYİ Parti yönetiminden çağrıya olumlu cevap verilmedi ancak bazı yerel noktalarda Bahçeli’nin çağrısı karşılık buldu.

ESKİ BAŞKAN VE EKİBİ MHP’YE KATILDI

Eski İYİ Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Vural ve birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyeleri ve mevcut yönetimdeki bazı İYİ Partililerle birlikte MHP'ye katıldı.

#l-987568,987340#

Katılım töreninde eski ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin yansıra Mamak ilçesinde yer alan mahalle başkanları ve temsilcileri de Milliyetçi Hareket Partisi'ne üye kaydı yaptırdı.

"BİRLİKTE RAHMET, AYRILIKTA AZAP VARDIR"

Katılıma ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, "Eski İYİ Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Vural'ın kendi döneminde yer alan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte partimize katılma isteği tarafımıza iletilmiştir. Ayrıca yine hâlihazırda görevde bulunan bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri de partimize katılmak istemiştir." dedi.

Bahçeli’nin çağrısı karşılık buldu: İYİ Parti'den istifa edip topluca MHP’ye katıldılar

"BİRLİKTE RAHMET, AYRILIKTA AZAP VARDIR"

Doğan, "Mahalle başkanları ve temsilcilerinin de yer aldığı Mamak'taki bu memnuniyet verici gelişme, katılım töreniyle de taçlanmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı olarak, Liderimizin çağrısına kayıtsız kalmayıp, ülke hayrına atılan bu adımdan dolayı partimize geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 'Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır' düsturuyla yürüttüğümüz çalışmalarımız devam edecektir. Bizler liderimizin emrinde ve onun çizdiği istikamette her geçen gün daha çok kenetleniyoruz. Bu vesileyle partimize katılan tüm arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, kendilerine tekrar teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...