Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bakan Çavuşoğlu KKTC’de

Bakan Çavuşoğlu KKTC’de
Fotoğraf Başlığı Bakan Çavusoglu KKTC’de

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kıbrıs müzakerelerinde tıkanan süreçle ilgili temaslarda bulunmak üzere KKTC’ye geldi.

Kaydet
a- | +A

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, müzakere heyeti, Hükümet ve Meclis’teki partilerle değerlendirme toplantıları yapacak. KKTC Cumhurbaşkanlığı’ndan edinilen bilgiye göre, Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından saat 12.00’de kabul edilecek.

Çavuşoğlu ile Akıncı’nın bir süre baş başa yapacağı görüşme, daha sonra heyetlerin katılmasıyla sürecek. Görüşmelerine KKTC Cumhurbaşkanlığı’nda devam edecek Çavuşoğlu, saat 14.00’te Başbakan ve UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ile Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş; saat 14.30’da ise Cumhuriyet Meclisi’nde temsil edilen muhalefet partileri CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ile bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Akıncı ile Çavuşoğlu saat 15.00’te KKTC Cumhurbaşkanlığı’nda ortak basın toplantısı düzenleyecek. Çavuşoğlu’nun öğleden sonra da temaslarına devam edip, gece adadan ayrılması bekleniyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.