Barış Yarkadaş'tan çok konuşulacak Kılıçdaroğlu iddiası! "Belediye başkanlarına bu talimatı verecek"

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Gazeteci Barış Yarkadaş, katıldığı canlı yayında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. İşte ayrıntılar...

Gazeteci Barış Yarkadaş, TV100'de katıldığı canlı yayında 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili çok çarpıcı bir kulis bilgisini paylaştı.

Yarkadaş "Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi önümüzdeki süreçte tek başına seçime sokacağı ve tüm Belediye Başkanlarına da Kurultay’dan sonra bu yönde talimat vereceği şeklinde" ifadelerine yer verdi.

"KILIÇDAROĞLU, CHP'Yİ YEREL SEÇİME TEK BAŞINA SOKMAKTAN YANA"

Yarkadaş "Siz her gün çıkıp CHP’yi tahkir eden bir pozisyona girdiğinizde CHP’nin peşinden koşacağını mı sanıyorsunuz? Edindiğim izlenim, Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi önümüzdeki süreçte tek başına seçime sokacağı ve tüm Belediye Başkanlarına da Kurultay’dan sonra bu yönde talimat vereceği şeklinde. Büyükşehirler de buna dahil." dedi.

Öte yandan; Yerel seçimlere CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Demokrasi ve Atılım Partisi ve Gelecek Partisi ile "Altılı masa" olarak bilinen "Millet İttifakı" giren ve büyük hezimete uğrayan İYİ Parti'ye 11 Temmuz'da (2023) MHP lideri Bahçeli'den 'Yerel iktidarda komşu olalım' teklifi geldi. Meral Akşener'in Bahçeli'nin teklifine sessizliği sürüyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...