CHP Gaziantep'te şok üstüne şok: İl başkanı ve yönetim kurulu da istifa etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
CHP Gaziantep'te şok üstüne şok: İl başkanı ve yönetim kurulu da istifa etti

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Muhalefet kanadında istifa rüzgarı CHP'de Gaziantep il başkanının istifası ile devam ediyor. İl Başkanı Reis Reisoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu genel merkez ile anlaşmazlıklar sonrası istifa etti. Gaziantep'teki istifalar geçtiğimiz hafta Şehitkamil ilçe başkanı ve yönetim kurulu ile başlamıştı. 

Genel seçimlerin ardından başta İyi Parti'de olmak üzere muhalefet kanadında peş peşe istifalar yaşandı. Bugün İyi Parti kurucularından Sıtkı Polat'ın istifasının ardından bir istifa haberi de CHP'den geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Teşkilatında şok istifalar yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu ve 20 kişilik yönetim kurulu görevinden istifa etti. İstifanın meclis üyelikleri listesinde CHP Genel Merkezi ile yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle yapıldığı iddia edildi.

CHP Gaziantep'te şok üstüne şok: İl başkanı ve yönetim kurulu da istifa etti - 1. Resim

İLÇE YÖNETİM KURULU DA İSTİFA ETMİŞTİ

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Reisoğlu, “Değer katmak için aday olduğum CHP İl Başkanlığı görevini resmen bırakmış bulunuyorum. Bundan sonraki süreçte, partimin neferi olarak seçim sürecinde belediye başkanlarımızın, bunun dışında tüm örgütümün emrinde olmaya devam edeceğim” ifadelerine yer verdi.

CHP Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım ve yönetimi kurulu da geçtiğimiz günlerde istifa etmişti.

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...