Doğu Perinçek'ten dikkat çeken Akşener iddiası: CIA'nın bir projesi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Doğu Perinçek'ten dikkat çeken Akşener iddiası: CIA'nın bir projesi

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İYİ Parti'nin CIA'nın bir projesi olduğunu söyleyerek Meral Akşener hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu. Perinçek, İYİ Parti'nin MHP'den ayrılıp PKK ile yan yana geldiğini söyledi.

14 Mayıs seçimlerine 2 ay kala partilerde ittifaklar şekillenmeye başlarken Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ise 100 bin imza toplayarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

Katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulunan Perinçek, İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. 

'İYİ PARTİ, PKK İLE YAN YANA'

Perinçek, İYİ Parti'nin bir operasyon partisi olduğunu söyleyerek, MHP'nin yanından PKK ile yan yana olduğunu iddia etti. 

'AKŞENER'İN KİMLİĞİ BU OPERASYON İÇİN GEÇERLİ'

Meral Akşener'in MHP'den ayrılmasının CIA tarihinin en başarılı operasyonu olduğunu söyleyen Perinçek, "İYİ Parti bir operasyon partisi. Neydi Milliyetçi Hareket Partisi'nin içindeydi ABD, MHP içerisinden onları kopardı getirdi PKK'nın yanına oturttu. Bu ayrılışta ideolojik falan bir şey yok tamamen bir Amerika operasyonu belki de CIA tarihinin en başarılı operasyonu oldu" dedi. 

İYİ Parti için 'PKK komşusu' diyen Perinçek, "MHP gibi duruşu olan bir partinin içerisinden bir gücü alıyorlar getirip PKK'nın HDP'nin yanına oturtuyorlar. Yani CHP üzerinden bunu yapıyorlar ama sonuç olarak İYİ Parti'yi HDP, PKK'nın komşusu yaptı. FETÖ ile zaten ilişkileri var. Meral Akşener'in kimliği bu operasyon için geçerli. Son görevi MHP'yi bölerek PKK'nın yanına oturtmak" ifadelerini kullandı.  

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...