Erdoğan'dan Türkiye'ye 17 madalya getiren milli güreşçilere tebrik

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Erdoğan'dan Türkiye'ye 17 madalya getiren milli güreşçilere tebrik

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Türkiye'ye 7 altın, 6 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 17 a madalya kazandıran erkek ve kadın milli güreş takımını tebrik etti.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te 12-18 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen Avrupa Güreş Şampiyonası'na Türkiye damga vurdu. Turnuvada Erkek Milli Takımı Avrupa Şampiyonu; Kadın Milli Takımı ise Avrupa İkincisi oldu.

Milliler, şampiyonada 7 altın, 6 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 17 madalya elde etti. Ay-yıldızlılar üst üste 3. kez Avrupa Şampiyonası'ndan 17 madalyayla ayrılırken, "madalya renkleri" dikkate alındığında en başarılı organizasyonunu geçirdi.

ERDOĞAN'DAN TEBRİK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Avrupa'da büyük bir başarıya imza atan kadın ve erkek milli takımlarını tebrik etti. X hesabından paylaşımda bulunan Erdoğan şu ifadeleri kaydetti:

"Avrupa Güreş Şampiyonası’nda hem serbest stil hem de grekoromende Avrupa Şampiyonu olan Erkek Millî Takımımızla birlikte Avrupa İkincisi olan Kadın Millî Takımımızı en kalbî duygularımla tebrik ediyorum. 7 altın, 6 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplam 17 madalya kazanarak ülkemize büyük bir gurur yaşatan millî güreşçilerimize gönülden teşekkür ediyorum."

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...