Hayatını kaybeden CHP'li meclis üyesine son veda
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Meclis Üyesi Latif Büyükdağ için İzmir Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.
Kaydet
|
Çok sayıda kişinin katıldığı törenin ardından Latif Büyükdağ'ın naaşı alkış ve dualarla cenaze aracına bindirildi. Büyükdağ, Narlıdere Cemevinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Edinilen bilgiye göre, Bodrum'dan İzmir'e dönen Büyükdağ, direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden CHP'li meclis üyesi, hızla bariyerlere çarptı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Latif Büyükdağ'a ilk müdahaleyi yaptı. Önce Söke Devlet Hastanesi'ne daha sonra Yeşilyurt Devlet Hastanesine kaldırılan Büyükdağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Bizi Takip Edin

