Mevlüt Akgün kimdir? AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün kaç yaşında, mesleği nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mevlüt Akgün kimdir? AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün kaç yaşında, mesleği nedir?

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti bugün Ankara’da gerçekleşen aday tanıtım toplantısında diğer illerin adaylarını açıklıyor. Yerel seçime kısa süre kala Mevlüt Akgün kimdir? AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün kaç yaşında, mesleği nedir? Soruları araştırılmaya başlandı. İşte AK Parti aday listesi 2024!

Yerel seçime kısa süre kalmasıyla beraber belediye başkan adayları araştırılmaya başlandı. Vatandaşların gündeminde ise Mevlüt Akgün kimdir? AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün kaç yaşında, mesleği nedir? Soruları yer alıyor. Detaylar haberimizdedir…

AK PARTİ KARAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM?

AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün oldu.

KARAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEVLÜT AKGÜN KİMDİR?

10 Ekim 1966 tarihinde Karaman'ın merkez köylerinden Çatak'ta dünyaya gelmiştir. Babasının adı Mustafa ve annesinin adı Ayşe olan Akgün, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirmiştir. Daha sonra serbest avukatlık yapan Akgün, Karaman Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Karaman Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca 22. Dönemde TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevini yapmıştır. Akgün, evli ve 3 çocuk babasıdır. Akgün Adalet ve Kalkınma Partisi tüzüğü gereği, üç defa üst üste parlamentoya seçildiği için, medyaya göre son dönem vekillik görevini yapmaktadır. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirmiştir. Mezuniyetten sonra serbest avukatlık yapmıştır. Karaman Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Karaman Belediye Meclis Üyeliği görevlerini icra etmiştir. 22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde AK Parti’ den Karaman milletvekili olarak görevine başlamıştır.

Mevlüt Akgün kimdir? AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün kaç yaşında, mesleği nedir?

AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİ NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan aday tanıtım toplantısı konuşmasında AK Parti seçim beyannamesi ile ilgili şu sözleri söyledi:

”Açıklayacağımız belediye başkan adaylarımızın şehirlerde verecekleri hizmetlerinde şimdiden başarılar diliyorum. Cumartesi gününden itibaren İstanbul'dan başlayarak ilçe adaylarımızın da tanıtımını yapacağız. İnşallah 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi milletimizin takdirine sunacağız.”

AK PARTİ ANKARA BELEDİYE BAŞKANI KİM?

AK Parti Ankara belediye başkanı Turgut Altınok oldu. Altınok’un sosyal medya paylaşımı şöyle oldu:

“Bizi samimiyetle kucaklayan halkımıza, ana babalarımıza, geleceğimiz evlatlarımıza ve bu güzel vatana hizmet etmek en büyük şereftir."

AK PARTİ İLÇE ADAYLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AK Parti’’nin Ankara'daki aday tanıtım toplantısında, ilçe belediye başkan adayları açıklanmayacak. Ocak ayının sonunda tüm adayların kamuoyuna tanıtılacağı programın düzenlenmesi planlanıyor.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...