MGK'da duygusal anlar: Musa Avsever Paşa veda etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan sarılarak teselli etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Yüksek Askeri Şura'da emekliye sevk edilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında dün toplanan Milli Güvenlik Kurulu'nda (MGK) son kez yer alan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, duygusal anlar yaşadı. Erdoğan, duygulanan Avsever'e sarılırken, o anlar kameralara yansıdı.

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün toplandı. Toplantıda kritik konular görüşülürken, Yüksek Askeri Şura'da emekliye sevk edilen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan için veda niteliğinde kısa bir tören düzenlendi.

ERDOĞAN SARILARAK TESELLİ ETTİ

Törende kısa bir konuşma yapan Avsever, askerliğe 1971 yılında başladığını söyledi ve bir askerin gelebileceği en üst seviyeye geldiğini, bu şura ile de emekliye ayrıldığını belirtti. Avsever, konuşmasının devamında Erdoğan'a teşekkür etti. Konuşması sırasında duygulanan Avsever'e sarılan Erdoğan, "Kendisi duygulandı, biz de duygulandık. Sağ ol" ifadelerini kullandı.

MGK'da duygusal anlar: Musa Avsever Paşa veda etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan sarılarak teselli etti

47 SENELİK HİZMET SONA ERDİ

Orgeneral Atilla Gülan ise Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 47 sene hizmet verdiğini, Avsever'in kendisinden daha fazla hizmetinin olduğunu dile getirerek, görevini en üst düzeyde bıraktığı için onurlu ve gururlu olduğunu kaydetti.

Gülan da, destekleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...