Murat Kurum'dan yeni seçim videosu: 'Nisan gelecek, yüzler gülecek'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum, yeni seçim videosunu yayınladı. Kurum, videoyu paylaşırken "Her yerde görüyorum. İstanbullu çilesiz, dertsiz bir İstanbul’u çok özledi. Umutla, aşkla çalışarak bu güzel şehri daha da güzelleştireceğiz" notunu düştü.

Türkiye 26 gün sonra yerel seçimler için sandık başına gidecek. Siyasi partiler de sahada olduğu kadar sosyal medyadaki çalışmalarına da devam ediyor.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum da sosyal medya hesabından yeni seçim videosunu yayınladı.

Videoda yüzü görünmese de Murat Kurum olduğu bilinen kişi elinde kırmızı karanfillerle yürüyor. Siyah-beyaz olarak başlayan videoda Kurum, kırmızı karanfilleri esnafın ve vatandaşın kapısına bırakıyor.

Esnaf ve vatandaş kapısının önündeki kırmızı karanfili bulduktan sonra siyah-beyaz olan hayat, bir anda canlanıyor ve İstanbul'a renk geliyor.

Videonun devamında pek çok alanda kırmızı karanfil görülüyor. Videonun sonunda ise Kurum, İstanbullulara "Dertlerin bittiği, yüzlerin güldüğü, çilesiz bir İstanbul'u çok özlediniz, biliyorum. Umutla, aşkla, heyecanla hep birlikte el ele verip bu aziz şehri hak ettiği günlerine kavuşturacağız" diye sesleniyor.

Kurum, paylaşımına ise "Her yerde görüyorum. İstanbullu çilesiz, dertsiz bir İstanbul’u çok özledi. Umutla, aşkla çalışarak bu güzel şehri daha da güzelleştireceğiz. #NisanGelecekYüzlerGülecek" notunu düştü.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...