Siyasete kısa bir ara: Bahçeli ile Akşener ayaküstü sohbet etti: O anlar kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

MHP lideri Bahçeli ile Meral Akşener, Anıtkabir’deki törenin ardından ayaküstü samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Akşener'in bir ara eliyle ağzını kapatması dikkat çekerken o anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanışının 85. yıl dönümü nedeniyle ülke genelinde anma törenleri düzenlendi.

Devlet ve siyasetin zirvesi Anıtkabir’deydi.

Anıtkabir’deki tören saat 08:45’te devlet erkanının Aslanlı Yol’dan yürüyüşüyle başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kortejde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve diğer devlet erkanı yer aldı.

Daha sonra Erdoğan ve beraberindekiler, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

BAHÇELİ VE AKŞENER SOHBET ETTİ

Öte yandan törenin ardından dikkat çeken anlar yaşandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dönüş yolunda beraber yürüdü, ayaküstü sohbet etti.

Akşener'in konuşmasının bir bölümünde basın mensupları görüntü aldığını farkedip ağzını eliyle kapatması dikkat çekti. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...