Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Son dakika... Sinan Oğan 100 bin imzaya ulaşarak Cumhurbaşkanı adayı oldu

Son dakika... Sinan Oğan 100 bin imzaya ulaşarak Cumhurbaşkanı adayı oldu

Son dakika haberi: ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, YSK'nın verilerine göre 100 bin imzaya ulaşarak 4. Cumhurbaşkanı adayı oldu. Sinan Oğan sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Kaydet
a- | +A

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, YSK'nın verilerine göre 100 bin imzaya ulaştı. Sinan Oğan; Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'nin ardından resmen dördüncü Cumhurbaşkanı adayı oldu.

Son dakika... Sinan Oğan 100 bin imzaya ulaşarak Cumhurbaşkanı adayı oldu
Başlık ResmiSon dakika... Sinan Oğan 100 bin imzaya ulaşarak Cumhurbaşkanı adayı oldu

Twitter hesabından açıklamada bulunan Oğan şu ifadeleri kullandı;

“Türk milletinin aziz evlatları, bütün zorluklara rağmen 120 bin imza hedefine ulaşacağız inşallah. Bu adaletsiz düzende sakın ola 100 bine ulaştık, artık imza atmamıza gerek yok demeyin zira bu zaferimizi elimizden almak için her şeyi yapacaklar. Yok imzalar mükerrer diyecekler, yok kenarı ıslanmış diyecekler yok bilmem ne diyecekler… O sebeple 120 bin sayısına ulaşana kadar devam edeceğiz.”

https://twitter.com/DrSinanOgan/status/1639981947739832321

KESİN LİSTE AY SONU AÇIKLANACAK

Cumhurbaşkanı kesin aday listesi 31 Mart'ta, Resmi Gazete'de yayımlanacak ve cumhurbaşkanı seçimi propaganda dönemi başlayacak.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.