- AK Parti kafa karışıklığı yaşıyor
01 Temmuz 2024 - 05:10

AK Parti’nin iletişim dili iyi değil

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük yazdı...
 - 'Cinsiyet eşitliği' için yeni bakanlık çıkışı tepki topladı
29 Haziran 2024 - 22:31

CHP lideri Özgür Özel iktidar olursa yapacağı ilk işi açıkladı! 'Cinsiyet eşitliği' için yeni bakanlık çıkışı tepki çekti

CHP lideri Özgür Özel, her Haziran ayının son pazar günü düzenlenen sözde 'Onur' yürüyüşü öncesinde sapkınlığa açık destek verdi. Gazeteci Fatih Altaylı'nın sorularına cevap veren Özel, iktidara gelmeleri halinde "cinsiyet eşitliği bakanlığı" kuracaklarını söyledi. Özel'in sözleri sosyal medyada tepki topladı.
Politika - Politika
29 Haziran 2024 - 22:07

İmamoğlu'ndan CHP'de 'parti içi rekabet' açıklaması

İBB Başkanı İmamoğlu, parti içi rekabete ilişkin açıklama yaptı. İmamoğlu, "Birbirini ayağına çelme takmak değil, daha hızlı koşma mücadelesidir" dedi.
 - "Bir yıl sonra ciddi ciddi konuşacağız"
29 Haziran 2024 - 19:52

CHP'den erken seçim mesajı! Parti sözcüsü tarih verdi: "Ciddi ciddi konuşacağız"

Yerel seçimlerin üstünden 3 ay geçtikten sonra CHP lideri Özgür Özel'in erken seçim çıkışı siyaset arenasının gündemine bomba gibi düştü. CHP'den erken seçime yönelik bir açıklama daha geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, kırmızı çizgimiz diyerek, erken seçim için tarih verdi. Yücel, "Seneye ciddi ciddi konuşacağız" dedi.
 - Ankara ve İstanbul il başkanları da masada
29 Haziran 2024 - 02:55

AK Parti’de değişim sürüyor! İki il başkanı daha istifa ettirildi

Ankara ve İstanbul il başkanlarının da masada olduğu konuşuluyor. Ayrıca parti içinde değişim sürecinin yavaş ilerlediğine yönelik görüşler dile getiriliyor. Özellikle değişimin üst yönetim yerine teşkilatlardan başlatılmasının doğru bir yöntem olmadığına vurgu yapılıyor.
 - İyi Parti'de Koray Aydın istifası
28 Haziran 2024 - 15:00

Koray Aydın depremi! İyi Parti'de Halil İbrahim Oral istifa etti

İyi Parti'de Koray Aydın'ın beklenen istifasının gerçekleşmesinin ardından kopuş eski Ankara Milletvekili İbrahim Oral ile devam ediyor. Aydın'ın ekibinden olan Oral, partiye yönelik eleştirilerini açıklayarak istifasını sundu. 
 - "Erdoğan'a kaçınılmaz teklifi sunarız"
28 Haziran 2024 - 10:17

'Normalleşme süreci bitmez' diyen Özgür Özel'den erken seçim çıkışı: Erdoğan'a kaçınılmaz teklifi sunarız

CHP lideri Özgür Özel, siyasette yumuşamaya ilişkin "Normalleşme süreci bitmez" yorumunu yaptı. Özel, erken seçim tartışmalarıyla ilgili yaptığı yeni açıklamada ise "AK Parti'nin evet diyemediği bir erken seçim yapılamıyor. O yüzden de teknik olarak mümkün değil. Ama önümüzdeki yıl bugünlerde erken seçim talebini dillendiririz ve tam 2.5. yılda kendisine kaçamayacağı bir teklif sunarız" dedi. 
Politika - Politika
28 Haziran 2024 - 06:58

Koray Aydın İyi Parti'den koptu! Yeni istifalar yolda...

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Aydın açıklamasında, "İyi Parti’de varlığımıza, görüş, fikir ve önerilerimize artık pek fazla ihtiyaç duyulmadığına üzülerek kanaat getirmiş bulunuyorum. Bu kanaatim yaklaşık iki yıllık bir sürece dayanan, belli bir birikimin sonucudur” ifadelerine yer verdi.
 - 2028’in yol haritası çizilecek
28 Haziran 2024 - 02:06

Kızılcahamam’da 2028’in yol haritası çizilecek! AK Parti̇, 541 belediye başkanı ile kampa giriyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşecek olan üç günlük kampta, 31 Mart yerel seçimlerindeki oy kaybının sebepleri değerlendirilecek, yeni yol haritası belirlenecek. Kampta, belediye başkanları sıkıntılarını bizzat Erdoğan’a iletme fırsatı bulacak.
 - Koray Aydın sonrası İyi Parti'de bir istifa daha
27 Haziran 2024 - 19:12

İyi'ce dağıldılar! Koray Aydın sonrası İyi Parti'de bir istifa daha

Akşener sonrası İyi Parti'de istifa depremi giderek büyüyor. İsmail Tatlıoğlu, Sarp Önder, Seyithan İzsiz, Yusuf Halaçoğlu, Aykut Kaya gibi isimlerin ardından Koray Aydın da bugün istifa kararını açıklamıştı İyi Parti'de bir istifa kararı Kurucular Kurulu Üyesi Sevin Çağlayan'dan geldi.
 - AK Parti'nin Kızılcahamam programı belli oldu
27 Haziran 2024 - 17:54

AK Parti'nin Kızılcahamam programı belli oldu! Bakanlar Erdoğan'a sunum yapacak

AK Parti yerel seçimlerin ardından Kızılcahamam'da ikinci kez bir araya gelecek. Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nın programı belli oldu. Bakanlar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a sunum yapacak.
Politika - Politika
27 Haziran 2024 - 17:09

İyi Parti'den istifası sonrası ilk hamle! Koray Aydın dakikalar içinde harekete geçti

İyi Parti'den istifa ettiğini sosyal medya hesabından açıklayan Ankara Milletvekili Koray Aydın, sosyal medya hesabı profilini güncelledi. Aydın, İyi Parti etiketi ve İyi Parti logolu fotoğrafını kaldırdı.
 - "Türkiye ile görüşmelere açığız"
27 Haziran 2024 - 12:22

Esad egemenlik şartını yineleyip "Türkiye ile görüşmelere açığız" dedi

Suriye Devlet Başkanı Esad daha önce Ankara'nın herhangi bir müzakerenin ön şartı olarak Suriye'den askeri olarak çekilmesini talep ettikten sonra Türkiye ile bağların onarılması konusunda "tüm girişimlere" açık olduğunu söyledi.
 - Özgür Özel'den erken seçim çıkışı
27 Haziran 2024 - 11:35

CHP lideri Özgür Özel'den erken seçim çıkışı: İlk kez tarih verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, erken seçime ilişkin sözlerinin doğru anlaşılmadığını ifade ederek, “Erdoğan 5 yıllığına seçildi ama bence 1.5 yıl sonra erken seçim olur” dedi. Özel, Erdoğan'ın dünkü 'normalleşme' sözlerine de "Ben iktidarı normalleştirme peşinde değilim. Ben MHP olmasa da AKP olmasa da normalleşirim. Benim derdim onların seçmenleriyle normalleşmek" diye cevap verdi.
 - Her cümle muhalefete balyoz etkisinde
27 Haziran 2024 - 08:04

Cumhur İttifakı'nın durumu…

Türkiye Gazetesi yazarı İsmail Kapan yazdı...
 - Ağıralioğlu parti kuruyor!
27 Haziran 2024 - 07:54

Yavuz Ağıralioğlu parti kuruyor! Sonbaharda siyaset sahnesinde...

Yavuz Ağıralioğlu “Partimizi sonbaharda kuracağız. Henüz ismi belli değil” dedi; Mevcut vekillerden katılım olabileceğini söyledi.
 - Erdoğan'dan CHP'ye: Muhalefet normalleşsin
27 Haziran 2024 - 07:24

Erdoğan'dan CHP'ye: Muhalefet normalleşsin

Partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan “Sıkılı yumrukları açacak olan muhalefettir” diyerek CHP’yi normalleşmeye çağırdı. “İktidar partisi ile ana muhalefet partisi arasında normalleşme, yumuşama olur ama siyasi ittifak olmaz. İttifak fıtrata aykırı” diyen Cumhurbaşkanı, Cumhur İttifakı’nın da tek yürek, tek ruh, tek vücut olduğunu ifade etti
 - Sinan Ateş davasında yeni gelişme
26 Haziran 2024 - 12:51

Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Sinan Ateş davasında soruşturma bitti, kovuşturma aşamasına geçildi

Adalet Bakanı Tunç, 1 Temmuz'da görülecek Sinan Ateş davasında soruşturmanın tamamlandığını ve kovuşturma aşamasına geçildiğini belirtti. Tunç, "Bundan siyasi sonuç çıkarmak için birtakım manipülasyonlar yapmamak lazım" dedi.
 - Özel'i işaret etti, 'Gerilime sürüklüyor' dedi
26 Haziran 2024 - 12:34

Erdoğan'dan muhalefete normalleşme tepkisi: Özel'i işaret etti, 'Gerilime sürüklüyor' dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özel ile olan 'normalleşme' görüşmeleri üzerinden CHP'ye tepki gösterdi. "Normalleşmesi, yumuşaması gereken muhalefettir" diyen Erdoğan, "Biz yapıcı davranmaya çalışırken CHP Genel Başkanı'nın siyaseti nasıl gerilime sürüklemeye çalıştığını tüm milletimiz görüyor. İade-i ziyaretten 2 gün sonra dozu sürekli artırılan çiğlikleri herkes takip ediyor" diye konuştu.
 - İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu görüşmesi yorumu
26 Haziran 2024 - 12:24

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu görüşmesi yorumu: 'Hayretle izliyorum'

İBB Başkanı İmamoğlu, eski CHP lideri Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşmeye ilişkin "Bu yemeğe olan ilgiyi hem hayretle izliyorum" yorumunda bulundu. İmamoğlu ayrıca bu durumun bir 'olaya dönüşmesinin' CHP'yi rahatsız ettiğini söyledi.
 - İstifa kararı aldı! Grubun düşme riski var
26 Haziran 2024 - 07:19

İyi Parti'de Koray Aydın ve ekibi ayrılıyor! Grubun düşme riski var...

İYİ Parti’nin kurucu isimlerinden Ankara Milletvekili Koray Aydın istifa kararı aldı. Açıklamanın bu hafta içinde yapılması bekleniyor. İyi Parti'nin TBMM’de grup kurmak için gerekli olan milletvekili sayısının da düşme riski var...
Başa Dön Sona Git