Drogba, Galatasaray'a çalışıyor

Düzenleyen:
Drogba, Galatasaray'a çalışıyor

Ramazan 2016 Haberleri

Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba'nın, sarı kırmızılı takımın Fildişi Sahilleri'nin başkenti Abidjan'da açacağı futbol okulu için yardımda bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray'da forma giydiği dönemde gerek saha içi gerekse de saha dışında sergilediği davranışlarıyla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Didier Drogba, Cimbom için çalışmaya devam ediyor... Aslan'da geçirdiği 1 buçuk sezonda gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen dünyaca ünlü yıldızın, şimdi de Sarı-Kırmızılılar'ın Fildişi Sahilleri'nin başkenti Abidjan'da açmayı planladığı futbol okulu için devreye girdiği iddia edildi.

DROGBA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Futbol hayatını Montreal İmpact'te sürdüren 38 yaşındaki oyuncunun, okulun yapılacağı yerin tahsisi ve evrak işleriyle yakından ilgilendiği belirtildi. Efsane isim sayesinde işlemler hızlandı. G.Saray'ın böylelikle Abidjan'da 2 bin kişilik bir futbol okulu açacağı ifade edildi.

Düzenleyen:  - Ramazan 2016
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...