Doğallık her zaman moda: Natürel botoks uygulaması ile doğal gençlik mümkün

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Doğallık her zaman moda: Natürel botoks uygulaması ile doğal gençlik mümkün

SAĞLIK Haberleri

Natürel botoks ile doğal gençliğin her zaman mümkün olduğunu belirten Dermatolog Dr. Ersin Aydın, uygulamanın nasıl yapıldığını ve ne işe yaradığını detaylarıyla anlattı.

Dermatolog Dr. Ersin Aydın, natürel botoks uygulamasını “İnsanlar tazelik ve doğal gençlik peşinde. Özellikle yaşlanma karşıtı tedavilerin başında gelen natürel botoks bu isteklerini karşılayan önemli bir tedavi. Yüzde zamanla oluşan çizgilenmeleri ve sarkmaları gideren bu tedavi sonucu itibarıyla doğallık ve gençlik sağlıyor” cümleleri ile açıklıyor.

“KÖTÜ SONUÇLARI BU UYGULAMA İLE ÖNLÜYORUZ”

Günümüz insanının yoğun iş temposu, hava kirliliği, hareketsizlik ya da düzensiz beslenme sonucu ciltte meydana gelen çizgilenmeler tedavi edilmediği takdirde hızla artıyor. 

Dermatolog Dr. Ersin Aydın, kişilerin geçen zamanda ciltlerindeki çizgilenmelerin erken yaşlarda tedavi edilmesinin daha faydalı olduğunu belirtiyor. Dr. Aydın; “Bazı kötü örnekler yüzünden botoks uygulamasına mesafeli olan kişiler var. Aşırı kalkan kaşlar ve gergin göz çevresi gibi yapay ifadeler geçmişte görüldü. Ancak artık natürel botoks uygulaması ile bu tip kötü sonuçları önlüyoruz” diyerek konuyu açıklığa kavuşturuyor.

Doğallık her zaman moda: Natürel botoks uygulaması ile doğal gençlik mümkün

“HASTA MEMNUNİYETİ YÜKSEK”

Dr. Aydın, kullandıkları çok ince uçlu iğneler ile doğru miktarda doğru alana yapılan Natürel Botoks çok başarılı sonuçlar aldıklarını belirterek, “Kişinin doğallığının bozulmadığı son derece doğal ve güzel sonuçlar elde ediyoruz. Hasta memnuniyetinin yüksek olduğu bir işlem olan botoksun sıradan bir işlem gibi düşünülmemesi gerekiyor. Uyguladığımız teknik çok özel bir işçilik ve estetik duyarlılık gerektiriyor. Fark edilmiş bir tazelik sağlamak için doğru miktarda doğru dokunuşlar önem taşıyor” diye natürel botoksun farkını anlatıyor.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...