Estetik ameliyata girdi, beyninde elektrotla uyandı! Pirinç büyüklüğünde, uzaktan kontrol edilebiliyor...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Estetik ameliyata girdi, beyninde elektrotla uyandı! Pirinç büyüklüğünde, uzaktan kontrol edilebiliyor...

SAĞLIK Haberleri

Çocuk yaşta geçirdiği kaza sonrası vücudunda yanıklar oluşan Oğuz Ö., çok sayıda estetik ameliyat oldu. Ameliyatların ardından çektiği acılar nedeniyle başka bir hastaneye başvuran Oğuz Ö., kafatasına pirinç büyüklüğünde uzaktan kontrol edilebilen küçük elektrolar ve metal klipsler yerleştirildiğini öğrendi. Şaşkına dönen mağdur adam, doktorlardan şikayetçi oldu.

Küçük yaşta kaza geçiren ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan 35 yaşındaki Oğuz Ö., yanık tedavisi için gittiği hastanede adeta kabusu yaşadı... Genç adam, ailesinden gördüğü baskılar sonrası geçtiğimiz yıl estetik ameliyat olmaya karar verdi. Bunun için 2017 yılının Ocak ayından itibaren İstanbul Etiler'deki özel bir hastanede tedavi olmaya başlayan genç adam, yaklaşık 6 yıl boyunca sayısız ameliyat geçirdi.

AĞRILAR NEDENİYLE BAŞKA HASTANEYE BAŞVURDU

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; her ameliyatından sonra büyük bir acı ve ıstırap yaşayan Oğuz, geçtiğimiz günlerde bitmek bilmeyen ağrılar nedeniyle İstanbul Ataşehir'deki bir hastaneye başvurdu. İddiaya göre; acilen beyin MR görüntüsü çekilen Oğuz'un kafatasında pirinç büyüklüğünde uzaktan kontrol edilebilen küçük elektrolar ve metal klipsler tespit edildi.

ELEKTROTLARDAN HABERSİZDİ

Doktorlar tarafından durum gence bildirildiğinde ise Oğuz büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yine iddiaya göre mağdur genç, beynindeki elektrotlardan habersizdi. Yaşadıkları sonrası MR görüntüleriyle savcılığa başvuran Oğuz Ö., elektrotları beynine kendisinden habersiz takan ve ameliyatı gerçekleştiren doktorlardan şikayetçi oldu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Genç adam dilekçesinde çektiği acılar nedeniyle ameliyat olduğu hastane dışında başka bir hastaneye başvurduğunda bu durumu öğrendiğini ve kendisinden habersiz takılan elektrotların büyük bir acı çekmesine neden olduğunu ileri sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Sabah Gazetesi)

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...