Sivilcesi geçmeyince doktora gitti, altından bambaşka bir şey çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sivilcesi geçmeyince doktora gitti, altından bambaşka bir şey çıktı

SAĞLIK Haberleri

Burnunun üstündeki sivilce kaybolmayınca doktora başvuran Michelle Davis, hayatının şokunu yaşadı. 52 yaşındaki kadına muayene sonucu kanser teşhisi kondu.

Yeni Zelanda’da yaşayan 52 yaşındaki Michelle Davis, geçtiğimiz sene Nisan ayında burnunda bir sivilce fark etti. İnatçı sivilceyi sıkan kadın, kanaması durmayınca hastaneye başvurdu. Davis’e cilt kanseri teşhisi konuldu.

İNATÇI BİR SİVİLCE OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜ

Davis, Nisan 2022'de burnunda kırmızı bir yumru fark etti ve gerçekten ağrıyana kadar bunun sadece inatçı bir sivilce olduğunu düşündü. Sivilcenin kendi kendine geçeceğini düşünürken, iyileşmeyince sıkmaya karar verdi. Ancak kanama durmadı ve hemen hastaneye koştu.

Sivilcesi geçmeyince doktora gitti, altından bambaşka bir şey çıktı

DOKTORLAR CİLT KANSERİ TEŞHİSİ KOYDU

Sivilceye ilk bakışta tehlikeli olduğunu düşünen doktor, yapılan biyopsinin ardından Davis’e cilt kanseri teşhisi koydu.

Kanserin yayılmasını engellemek için Michelle Davis ameliyat oldu. Oluşan deliği kapatmak için uzmanlar ameliyat sırasında müdahale ederek deriyi gerdirdi. 

Davis şimdilerde hızla iyileşiyor ancak kontrol amaçlı yılda bir izlenecek. 

Sivilcesi geçmeyince doktora gitti, altından bambaşka bir şey çıktı

HERKESİ UYARIYOR

Farkındalık oluşturmak için yaşadıklarını anlatan ve herkesi uyaran talihsiz kadın şöyle konuştu:

“Görmezden gelmeye devam etseydim daha da büyüyecekti. Kanser durdurulamayacak bir aşamaya gelmiş olabilirdi. Gerçekten bir sivilce olduğunu düşünmüştüm. Cilt kanserinin benlerden dolayı olduğunu sanıyordum. Başlarda iğrenç bir buruna sahip olacağımı düşünerek üzüldüm ama yaşadıklarım benim için oldukça güçlendirici oldu. Çünkü önemli olan içinizde ne olduğu…”

Kaynak ve fotoğraflar: The Sun

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...