Son dakika... Sağlık Bakanı Koca duyurdu: Grip aşı uygulaması yarın başlıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son dakika... Sağlık Bakanı Koca duyurdu: Grip aşı uygulaması yarın başlıyor

SAĞLIK Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, grip aşı uygulamasının 65 yaş ve üstü tüm vatandaşlarımızla 65 yaş altında olup kronik hastalığı bulunan hastalar için15 Eylül’den itibaren başlayacağını duyurdu. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca grip aşısıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 15 Eylül’en itibaren 65 yaş ve üstü tüm vatandaşlarımızla 65 yaş altında olup kronik hastalığı bulunan hastalar grip aşısını reçeteleriyle yaptırabilecek

Koca paylaşımında, “15 EYLÜLDEN İTİBAREN 65 yaş ve üstü tüm vatandaşlarımızla 65 yaş altında olup kronik hastalığı bulunan hastalarımız için GRİP AŞISI UYGULAMASI, normal takvimiyle başlıyor.
GRİP AŞISI, grip hastalığına yakalanma riskini azaltır, hastalığın şiddetini hafifletir. GRİP, özellikle, 65 yaş üstü ile kronik hastalığı bulunan kişilerde zatürre, bronşit, sinüzit ve kulak enfeksiyonu gibi komplikasyonlara yol açmaktadır. Grip aşılarımızı mutlaka yaptıralım. Doktorunuza başvurarak reçetenizi yazdırabilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1702377459394523205

Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...