AK Parti’nin Batman mitinginde Mehmet Şimşek sürprizi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti’nin Batman mitinginde Mehmet Şimşek sürprizi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olacak

Seçim 2023 Haberleri

Eski Maliye ve Başbakan Yardımcısı Şimşek, AK Parti’nin Batman’da düzenlenecek mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik edeceği öğrenildi. Ekonomi alanında güven veren bir imaja sahip olan Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini bir kez daha gösterecek.

Türkiye seçim arifesinde… Milyonlarca seçmenin heyecanla beklediği 14 Mayıs’taki yapılacak seçimlere 5 gün kalırken siyasi partiler miting programlarına devam ediyor.

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakın zamanda Batman’da partisinin düzenleyeceği mitingde halka seslenecek.

MEHMET ŞİŞMEK SÜRPRİZİ

Batman’da söz konusu mitinge ilişkin hazırlıklar sürerken sürpriz bir haber gündeme geldi. Daha önce aktif siyasete dönmeyeceğini açıklayan AK Parti hükümetlerinde üst düzey çok sayıda görevde bulunan ekonomist Mehmet Şimşek’in de Batman’daki mitinge katılacağı öğrenildi.

Batmanlı olan Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında sahneye çıkarak hükümete olan desteğini bir kez daha gösterecek.

Şimşek, şu sıralar İngiltere'nin başkenti Londra'da birçok uluslararası finans kuruluşunun danışmanlığını yapıyor.

AKTİF SİYASETE DÖNMEYECEĞİNİ AÇIKLADI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bir açılışa Mehmet Şimşek'in de iştirak etmesi siyaset kulislerini heyecanlandırmıştı. Basında yer alan 'ekonominin başına geri dönüyor' şeklindeki iddiaların ardından konuşan Şimşek, aktif siyasete dönmeyi düşünmediğini söylemişti. Ancak hükümetin ekonomi ekibine dışardan destek verebileceğini belirten Şimşek, "Kendi alanıma giren her konuda istenen katkıları vermeye her zaman hazırım." ifadelerini kullanmıştı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİNİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...