Cumhurbaşkanı adayı İnce Millet İttifakı’nı hedef aldı: Uğraştıkları şeye bak, Muharrem İnce çekil

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı adayı İnce Millet İttifakı’nı hedef aldı: Uğraştıkları şeye bak, Muharrem İnce çekil

Seçim 2023 Haberleri

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Millet İttifakı’nı eleştirdi. İnce, Millet İttifakı tarafından kendisine yapılan çekil baskısına tepki göstererek, “Uğraştıkları şeye bak, Muharrem İnce çekil” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında Denizli’de gençlerle buluştu. Hedefinde ise kendisine adaylıktan çekil baskısı yapan Millet İttifakı vardı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, Denizli’de gençlerle buluşan Muharrem İnce, “Normalde çekirdek çitlerken AKP’yi yüzde 70’le yenmeleri lazım, bu şartlar altında bu kadar büyük paralar var ama uğraştıkları şeye bak, Muharrem İnce çekil. Yaptıkları tek şey bu” dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, akşam saatlerinde Denizli’ye geldi.

Amfi Park'ta gençlerle buluşan Muharrem İnce, “İki ittifak bir araya gelmiş, Millet İttifakı var, Yeşil Sol var, 17 parti var, 11 büyükşehir belediyesi var, gazeteler var, 200’e yakın milletvekili var, hazine yardımları var, normalde çekirdek çitlerken AKP’yi yüzde 70’le yenmeleri lazım, bu şartlar altında bu kadar büyük paralar var ama uğraştıkları şeye bak, Muharrem İnce çekil. Yaptıkları tek şey bu. Yani millete diyorlar ki sıtma mı? Ölüm mü? Patlak lastiği patlak lastikle değiştirecekler. Ben ikisini de istemiyorum. A mı? B mi?, C diyemez miyiz? Diyemezsin. C dersen hain ve bölücü olursun. Arkadaş ben demokratik hakkımı kullanıyorum, neden bölücü olayım” dedi.

Cumhurbaşkanı adayı İnce Millet İttifakı’nı hedef aldı: Uğraştıkları şeye bak, Muharrem İnce çekil

Konuşmaların ardından geçmiş doğum günü kutlanan Muharrem İnce, iki tane güvercini gökyüzüne bıraktı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...