Samsun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kucakladı! Mitinge 120 bin kişi katıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen AK Parti mitinginde halka hitap etti. Miting alanındaki kalabalık dikkat çekti, Erdoğan, meydanda 120 bin kişinin olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bay bay Kemal naber? Bak meydan gör. Türkiye iradesine ve geleceğine sahip çıkıyor” dedi.

Seçime 10 gün kalan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yoğun mesaisine devam ediyor.  Karadeniz turuna çıkan Erdoğan, buradaki miting programını Samsun’da noktaladı.

Samsun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kucakladı! Mitinge 120 bin kişi katıldı

"SAMSUNSPOR'U TEBRİK EDİYORUM"

Vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bu Samsun sevilmez mi? Hele 14 Mayıs'ta inşallah sevdamız o balkonda gerçekleşecek. Seni yürekten selamlıyorum Samsun” dedi. Erdoğan, Süper Lig’e çıkan Samsunspor’u da tebrik ederek “Oyuncuları ve teknik ekibi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Samsun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kucakladı! Mitinge 120 bin kişi katıldı

"KILIÇDAROĞLU BAK DA MEYDAN GÖR"

“Burası rahmetli Cemal Safi gibi Samsun aşığı şairlerin şehridir” diyen Erdoğan “Milli mücadeleye öncülük eden Samsun, Türkiye Yüzyılı'nın sancaktarı olacak. Meydanların dili onu gösteriyor, on binler bize onu anlatıyor. Burada caddeler hariç 120 bin kişi var. Bay bay Kemal naber? Bak meydan gör. Türkiye iradesine ve geleceğine sahip çıkıyor” şeklinde konuştu.

Samsun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kucakladı! Mitinge 120 bin kişi katıldı

“PENSİLVANYA’DAKİ HAMBURGERCİDE KİMLERLE GÖRÜŞTÜN?”

Erdoğan, konuşmasının devamında Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Kılıçdaroğlu’un Londra’daki tefecilerden ayarladım dediği 300 milyar doların olmadığını bizzat kendi ittifak ortağı ikrar etti. Bir ara depremzede kardeşlerimizin acısını istismar etmeyi denedi. Sonra depremi de deprem bölgesinin yolunu da unuttu. Her gün konuşuyor. Olur, olmaz her konuda yorum yapıyor. Ama bölücü örgütün siyasi uzantılarına hangi sözleri verdiğini söylemiyor. 'Açıkla dedik. Meclis'te kapalı kapılar ardında ne yaptın, ne konuştun, ne görüştün söyle. Kandil'deki terör baronlarının niçin kendisini desteklediğini açıklamıyor. Pensilvanya'daki hamburgercide 8 saat kimlerle ne konuştuğunu söylemiyor. İHA'dan, SİHA'dan, Akıncı'dan, Anka'dan TCG Anadolu gemisinden, milli muharip uçağımız Kaan'dan niçin rahatsız olduğunu açıklamıyor. Güya teknoloji görmek için uzağa giderken, niçin Gemlik'e gidip Togg'un fabrikasını ziyaret etmediğini söylemiyor. LGBT'ye niçin arka çıktığını, kapısında milletvekillerine niçin nöbet tutturduğunu söylemiyor. Muhatabı, dağdaki teröristler olan ifadelerimizi niçin üstüne alındığını, bunlardan niçin rahatsızlık duyduğunu söylemiyor. Varsın bay bay Kemal konuşmasın. Biz onun kimlerle ne işler çevirdiğini, bebek katillerine ne sözler verdiğini, Batılı büyükelçilere neleri taahhüt ettiğini çok iyi biliyoruz. Güya ülkeye baharı getirecek, derme çatma, masa ve adayı işte bu. Daha kendi aralarında anlaşamıyorlar. Kendi sorunlarını çözemiyorlar. Çıkmışlar bir de ülkenin meselelerini çözmekten bahsediyorlar” diye konuştu.

Samsun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kucakladı! Mitinge 120 bin kişi katıldı

"MASKELİ BALOYA SON VERECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti: Buradan Samsun'a soruyorum sözünü tutmayanların vaatlerine güvenilir mi? Kandil'le iş tutanlardan, bu kumar masasından Samsun'a hayır gelir mi? IMF komiserleriyle otel odalarında pazarlık yapanlar Türkiye ekonomisini büyütebilir mi? Millete parmak sallayanlar demokrat ve özgürlükçü olabilir mi? 14 Mayıs'ta bu maskeli baloya son vereceğiz.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...