Süleyman Soylu: Erdoğan gitsin LGBT mi gelsin?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süleyman Soylu: Erdoğan gitsin LGBT mi gelsin?

Seçim 2023 Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı kişilerin Türk aile yapısını bozmak için uğraştığını söyledi. Soylu, "Şimdi bu aziz millete soruyoruz. Tayyip Erdoğan gitsin LGBT'ciler mi gelsin? Tayyip Erdoğan gitsin Apo ile Selo mu gelsin?" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. AK Parti'den İstanbul milletvekili adayı gösterilen Soylu, Beyoğlu Hasköy Sahil Parkı'nda düzenlenen mahalle buluşmasında konuştu. Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün ve bugün Giresun'da, Ordu'da, Rize'de, Trabzon'da on binlerce insan tarafından karşılanarak, HDP bayraklarıyla değil Türk bayraklarıyla miting yaptığını söyledi.

"JOE BIDEN O KİRLİ ELLERİNİ BU COĞRAFYADAN ÇEKTİRECEĞİZ"

Eski dönemlerde yerli malı haftalarında meyve ve diğer gıda ürünlerinin olduğunu aktaran Bakan Soylu "Sevgili gençler sizin yetiştiğiniz Türkiye'de yerli malı haftası nasıl kutlanıyor biliyor musunuz? Yerli malı haftası artık TEKNOFEST ile kutlanıyor. Elmamız, armudumuz bizim ama şimdi yeni yerli mallarımız var. İHA'mız var, SİHA'mız var. Akıncı'mız, Kızılelma'mız, Gökbey helikopterimiz, Atak 1 helikopterimiz, Atak 2 helikopterimiz var mı? Siz var dedikçe bay bay Kemal çıldırıyor. Yerli milli uydumuz İMECE var mı? Altay tankımız var mı? TGC Anadolu gemimiz var mı? KAAN milli muharip uçağımız var mı? Hürkuş'umuz, Hürjet'imiz var mı? Kendi yerli mühimmatlarımız var mı? İşte çıldırdıkları budur. Amerika diyor ki 'Eğer Türkiye, 2023'te Türkiye Yüzyılı yolculuğuna başlarsa Orta Doğu ve Orta Asya'daki karıştırdığımız bütün meselelerin hepsini düzeltecek. Ey ABD'nin başkanı Biden, sana sesleniyoruz, o kirli ellerini bu coğrafyadan çektireceğiz" dedi.

"FETÖ, PKK, DEAŞ'I BAŞIMIZA ABD MUSALLAT ETTİ"

Uyuşturucuyla mücadelede 2017 yılında 941 olan ölüm sayısını 270'e düşürdüklerini Süleyman Soylu "Terörün olduğu gibi uyuşturucunun da kökünü kurutacağız" ifadelerini kullandı. "Aile yapımızı bozmak, her şeyi değiştirmek istiyorlar" diyen Soylu "FETÖ'yü başımıza bela etmelerinin sebebi nedir biliyor musunuz? Dinimizi başkalaştırmak. DEAŞ'ı başımıza bela etmelerinin sebebi milleti Müslümanlıktan soğutmak. PKK'yı başımıza bela etmelerinin sebebi de Doğu ve Güneydoğu'daki kardeşlerimizi oradan uzaklaştırmaya çalışmak. Bunların üçünü de başımıza musallat eden Amerika'dır. Nasıl Irak'ı, Suriye'yi, Libya'yı, Afganistan'ı, Pakistan'ı istikrarsızlaştırdıysa aynısını yapmak istiyor" şeklinde konuştu.

"ERDOĞAN GİTSİN LGBT Mİ GELSİN?

Bu seçimde atılacak her oyun Amerika'ya atılan bir tokat olduğunu vurgulayan Soylu, sözlerini şöyle bitirdi: Şimdi bu aziz millete soruyoruz. Tayyip Erdoğan gitsin LGBT'ciler mi gelsin? Tayyip Erdoğan gitsin Apo ile Selo mu gelsin? Tayyip Erdoğan gitsin Kuzey Irak'ta, Kuzey Suriye'de terör devleti mi kurulsun? Tayyip Erdoğan gitsin FETÖ'cüler mi gelsin? Allah fırsat vermesin.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...