Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi nerede takip edeceği belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi nerede takip edeceği belli oldu

Seçim 2023 Haberleri

İstanbul’da oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce Kısıklı’daki konutuna geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından Ankara Esenboğa havalimanına inerek Beştepe’ye hareket etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye’den seçimi takip edecek.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği 14 Mayıs seçimleri geldi, çattı. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oyunu kullandı. Oy verme işlemi saat 17:00’e kadar sürecek. Sandıkların kapanmasının ardından yavaş yavaş sayım işlemine geçilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SEÇİMİ ANKARA’DAN TAKİP EDECEK

Artık nefeslerin tutulduğu saatlere girilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi nerede takip edeceği belli oldu.

Oyunu İstanbul’da kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından Ankara’ya geldi. Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'ndan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti. Erdoğan'ın seçimi Ankara'dan takip etmesi bekleniyor.

“HERHANGİ BİR SIKINTI YOK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı.

Erdoğan, "Oyumuzu kullandıktan sonra söylenecek en önemli şey Türk demokrasisi için inşallah bugün sabah itibarıyla takipteyim. İçişleri Bakanımdan aldığım bilgilere göre olaysız, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan şu ana kadar süreç devam etti, devam ediyor.” dedi.

Deprem bölgesini işaret eden Erdoğani “En önemlisi deprem bölgesindeki oyların kullanımıydı. Deprem bölgesinde de vatandaşlarımız büyük bir şevkle, aşkla oylarını kullanıyorlar. Oralarda da şu an itibariyle herhangi bir sıkıntı yok. Temennim odur ki, akşam sayımlardan sonra ülkemiz, milletimiz için, Türk demokrasisi için hayırlısıyla bir geleceği Rabbimden niyaz ediyoruz" ifadelerini kullandı.

14 MAYIS 2023 SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...