Doğalgaz müjdesi sonrası yorumu merakla bekleniyordu... Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz gazının denizden karaya taşınması töreninde, "Evlerin mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğalgazı 1 yıl süreyle ücretsiz veriyoruz.” diyerek vatandaşlara büyük bir müjde vermişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından yorumda bulunan Kılıçdaroğlu, “Devlet adına, halkın yararına verilen taahhütleri, devamlılık esasıyla mutlaka yerine getiririz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin enerji ihtiyacının yaklaşık 4’te 1’ini karşılayacak olan Karadeniz gazı, gerçekleştirilen törenle denizden karaya taşınmaya başladı. Törende vatandaşlarda bir de müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz gazının bir yıl boyunca ücretsiz verileceğini açıklamıştı.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

“TAAHHÜTLERİ, DEVAMLILIK ESASIYLA MUTLAKA YERİNE GETİRİRİZ“

Kılıçdaroğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Erdoğan çok panik. İyidir, halkın yararınaysa iyidir. Biz devlet terbiyesi ile yetişmiş insanlarız. Devleti yönetenin vaadi olmaz, taahhüttü olur. Çünkü devletin parası halkın parası. Devlet adına, halkın yararına verilen taahhütleri, devamlılık esasıyla mutlaka yerine getiririz. Covid, yangınlar, ekonomik kriz, deprem sırasında unutulan ama seçim sırasında hatırlanan halkımızın yararına bolca taahütte bulunsunlar ki devletin sözü anlamına gelsin ve Bay Kemal de seve seve yapsın.’’

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BÜYÜK MÜJDEYİ DUYURMUŞTU

Karadeniz gazının denizden karaya taşınması töreninde konuşan Erdoğan, "Evlerin mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğal gazı 1 yıl süreyle ücretsiz veriyoruz. Aylık 25 metreküpe denk gelen mutfak ve sıcak su için doğal gazın bedeli 1 yıl boyunca faturalardan düşülecektir. Ayrıca 1 ay boyunca Türkiye'nin tamamındaki konutların doğal gaz tüketiminden ücret almayacağız" müjdesini vermişti.

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...