Kemal Kılıçdaroğlu seçimin faturasını Onursal Adıgüzel'e kesti! Görevden alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kemal Kılıçdaroğlu seçimin faturasını Onursal Adıgüzel'e kesti! Görevden alındı

Seçim 2023 Haberleri

Seçim sonrası veri tartışmaları devam ederken CHP kanadından dikkat çeken bir haber geldi. CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevden alındı.

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, seçim akşamı seçim sonuç ekranı yayınlamadıkları için gelen tepkilere sosyal medya üzerinden cevap vermişti. Adıgüzel paylaşımında, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak herkesin erişimine açık bir seçim sonuç ekranı yayınlamayı hiçbir zaman taahhüt etmedik” ifadelerini kullanmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu seçimin faturasını Onursal Adıgüzel'e kesti! Görevden alındı

KILIÇDAROĞLU TARAFINDAN GÖREVDEN ALINDI

Gazeteci İsmail Saymaz, Onursal Adıgüzel’in Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevden alındığını iddia etti.

https://twitter.com/ismailsaymaz/status/1658205080313536530

ONURSAL ADIGÜZEL'DEN AÇIKLAMA GELDİ

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojileri'nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adıgüzel, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Kamuoyunda oluşan olumsuz kanaat nedeniyle, seçim akşamı sistemlerimiz çalışmasına ve hiçbir teknik aksaklık yaşanmamasına rağmen, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum.'' ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/onursaladiguzel/status/1658208002573230080

Onursal Adıgüzel, 14 Mayıs seçimlerinde CHP’nin oy sayım sistemlerinin başındaki isimdi. Adıgüzel, seçim gecesinde CHP’nin yayınladığı ve Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ın açıkladığı oy oranları sonrasında seçmenler tarafından tepki görmüştü.

Ayrıca Onursal Adıgüzel, 2018 seçimlerinde CHP sisteminde yaşanan aksaklıkların da sorumlusu olarak gösteriyordu.

 

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...