Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Oğan'a gönderme

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Oğan'a gönderme

Seçim 2023 Haberleri

Sinan Oğan ikinci turda Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından liderlerden dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, Oğan'a üstü kapalı göndermede bulundu.

Türkiye Sinan Oğan'ın ikinci tur açıklamasına odaklandı. 14 Mayıs seçimlerinde yüzde 5.17'lik oy alan Sinan Oğan, Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğini açıkladı. Oğan, kendisine oy veren seçmenleri Erdoğan’ı desteklemeye davet etti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Oğan'ın bu açıklaması sonrası Twitter hesabından paylaşımda bulunan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Oğan'ın adını vermeden dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaoğlu, "Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!" ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1660659827654230020

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...