Meral Akşener’den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yargılama tehdidi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı. Akşener, "Recep Bey ve arkadaşlarına adil davranacağımıza söz veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye 14 Mayıs’ta sandık başına gidecek. Seçime 28 gün kaldı, partiler tek tek aday tanıtım toplantılarını gerçekleştiriyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

AKŞENER'DEN ERDOĞAN'A TEHDİT GİBİ SÖZLER

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldığı konuşmasında adil davranacaklarını söyledi.
Akşener şöyle konuştu:
"Buradan söz veriyoruz. 14 Mayıs’tan sonra milletimizin sandıktan uğurlayacağı Recep Bey ve arkadaşlarına adil davranacağımıza söz veriyoruz. Bu memleketin milyonlarca mazlumu gibi onlar için de adaleti sağlayacağımıza söz veriyoruz. Buna çok ihtiyaçları olacağını da biliyoruz."

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Baba dostu 16 Nisan 2023 17:32

Onu bu aziz millet sectı sen kimsin milletın sectıgını yargılıyxaz dıyosun bızı de yargıla hadı hodri meydan kumar masasındamı asıcan iz bızı

Sonraki Haber Yükleniyor...