Şehit akrabasına ettiği küfürle tepki çekmişti! İYİ Parti, Lütfü Türkkan'ı tekrar aday gösterdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Şehit akrabasına küfretmesiyle gündem olan İYİ Partili Lütfü Türkkan partisinden tekrar milletvekili adayı olarak gösterildi. İYİ Parti Türkkan’ı Kocaeli 1. Sıradan milletvekili adayı yapıldı.

İYİ Parti, milletvekili listelerini YSK’ya teslim etti. Şehit akrabasına küfretmesiyle gündem olan ve bir süre parti tarafından medyadan uzak tutulan Türkkan, İYİ Parti tarafından tekrar milletvekili adayı yapıldı.

Türkiye 14 Mayıs’taki cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine hazırlanıyor. İttifaklar ve partiler cumhurbaşkanı adaylarını beklerken bugünde milletvekili listelerini YSK’ya iletti.

Şehit akrabasına ettiği küfürle tepki çekmişti! İYİ Parti, Lütfü Türkkan'ı tekrar aday gösterdi

ŞEHİT YAKININA KÜFREDEN İLKKAN İLK SIRADAN ADAY

Millet İttifakı’nın iki partisi CHP ve İYİ Parti 16 ilde ‘fermuar modeli’yle seçimlere girerken diğer illerde ise kendi listelerini çıkardı. Kocaeli’nde kendi milletvekili listesini hazırlayan İYİ Parti, şehit akrabasına ettiği küfürle kamuoyunun büyük tepkisini çeken ve İHA muhabirini dövdürmesiyle gündem olan Lütfü Türkkan’ı Kocaeli 1. Sıradan milletvekili adayı olarak gösterdi.

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...