Sinan Oğan: Muharrem İnce’nin oy tabanı bize gelecek

- Güncelleme:
Sinan Oğan: Muharrem İnce’nin oy tabanı bize gelecek

Seçim 2023 Haberleri

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı adaylığından çekileceği yönündeki iddialara net cevap verdi. Adaylıktan çekilmesinin söz konusu olmadığını dile getiren Sinan Oğan, “Bırakın çekilmeyi bu ikinci tur için iddiamızı sürdürüyoruz.” dedi. Öte yandan Oğan, İnce’nin seçmeninin kendilerine yöneleceğini de belirtti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Ata İttifakı lideri Sinan Oğan hakkında ‘adaylıktan çekilecek’ iddiaları kulisleri hareketlendirdi. Sosyal medyada Oğan adaylıktan çekilecek iddiası gündem oldu. 

“İKİNCİ TUR İÇİN İDDİAMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Habertürk yayınına katılan Sinan Oğan, Teke Tek programında Fatih Altaylı’nın sorularını cevapladı. Adaylıktan çekileceğine dair çıkan iddiaları yalanlayan Oğan, "İnsanlar öyle atıyorlar. Yani atalım tutarsa diye. Çekilme filan yok. Bırakın çekilmeyi bu ikinci tur için iddiamızı sürdürüyoruz. Sinan Oğan niye çekilsin ki? Sinan Oğan Türk siyasetinde etkili bir siyasetçidir." dedi.

“BİZİM ÇEKİLMEMİZİ BEKLEMESİNLER”

Adaylıktan çekilmesinin söz konusu olmadığını dile getiren Oğan, "Ben kendi sosyal tabanımı kendi oy tabanımı bırakıp birinin bir teklifine kanıp gideyim ki. Ne zaman Sinan Oğan bir pazarlığın içinde oldu ki şimdi de o pazarlığın içinde olsun. Sayın Erdoğan ve Sayın Kılıçdaroğlu bizim çekilmemizi beklemesinler." ifadelerini kullandı.

“İNCE’NİN OY TABANI BİZE GELECEK”

Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine de değinen Oğan, "İnce'ye itibar suikastı yapıldı. Bu tür metotları kınıyor ve reddediyorum." dedi.

İnce'ye gönül veren seçmenlerin kendisini destekleyeceğini söyleyen Oğan, Sayın İnce'nin seçmen tabanının bizim profilimize milliyetçi Atatürkçü bir aday profiline oy verebileceğini dolayısıyla istisnaları dışarda tutmak kaydıyla Sayın İnce'nin oy tabanın ana gövdesinin bize geleceğini söyleyebilirim." açıklamasında bulundu.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...