Türkiye Gazetesi E-Gazete Gazete Aboneliği
Türkiye Gazetesi
Arama
SON DAKİKA YAZARLAR BİZİM SAYFA GÜNDEM POLİTİKA EKONOMİ DÜNYA SPOR YAŞAM RESMİ İLANLAR HABER JET İzle
Türkiye Gazetesi
Türkiye Gazetesi
E-Gazete Abonelik
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Haber
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Next Sosyal
© 2025 İhlas Gazetecilik A.Ş.
Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Bildirin
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
  1. Haberler
  2. Seçim 2023
  3. Bakan Soylu masadaki son anketi açıkladı: Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanı
Seçim 2023

Bakan Soylu masadaki son anketi açıkladı: Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanı

Son Güncelleme: 15 Nisan, 2023 - 10:08
Whatsapp İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn Next Sosyal Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Bakan Soylu masadaki son anketi açıkladı: Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanı
Fotoğraf BaşlığıBakan Soylu masadaki son anketi açikladi: Erdogan ilk turda Cumhurbaskani

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. "AK Parti’nin alacağı oy açık. Birinci turda Allah'ın izniyle alıyoruz. Yüzde 50'nin üzerinde 1-1,5 puanla alıyoruz. Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanı" diyen Soylu, "Parlamenter hükümet sistemi olsaydı pandemide hükümet düşmüştü. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tamamen krizlere panzehirdir" ifadelerini kullandı. Öte yandan polislere 10 bin kadro daha açılacağı müjdesini veren Soylu, jandarmaların da promosyon alacağını söyledi.

Kaydet
a- | +A

Son dakika haberi: Türkiye, sandık başına gitmek için geri sayıma geçti. Seçimlere 29 gün kala siyasi arenada hareketlilik artıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber canlı yayınında Türkiye'nin otomobili Togg'dan İMECE uydusuna, Kahramanmaraş depremlerinden seçim sürecine kadar birçok konuda Ercan Gürses'in sorularını cevapladı.

"TOGG BİZİM OLDUĞU İÇİN 'ÖTEKİ' GİBİ DEĞİLSİNİZ"

Açıklamalarında yerli otomobil Togg'a değinerek başlayan Bakan Soylu, "Araba sürmek güzel bir şey, Togg'u sürmek daha güzel bir şey. Çok esnek bir araba. Sempatik, sürüş sempatisi olan bir araba. Tasarımından tutun sürüş keyfine kadar her şey, güvenliğine kadar her şey en ince noktasına kadar iyi tasarlanmış, iyi realize edilmiş, bunun dışında da seri bir araba. Sessiz bir araba ve en önemlisi, otururken başka araçlara, böyle bir duygunuz var mı bilmiyorum ama 'öteki' gibisiniz. Fakat Togg bizim olduğu için öteki gibi değilsiniz" dedi.

İMECE UYDUSU

Bugün uzaya fırlatılan İMECE uydusuna değinen Bakan Soylu, "Yerli ve milli, TÜBİTAK tarafından üretilen ve artık görüntü aktarımı konusunda da gerek afet yönetimi olsun, gerek savunmada olsun... Bütün bunlarda kapasitemizi daha fazla genişletecek ve bizim olan bitr İMECE uydusuyla güne başladık. Bu konseptimiz, stratejimiz çok başarılı bir şekilde devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu masadaki son anketi açıkladı: Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanı
Başlık ResmiBakan Soylu masadaki son anketi açıkladı: Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanı

DEPREM BÖLGESİNDE SON DURUM NE?

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlere değinen Bakan Soylu, şu ifadeleri kullandı: "6 Şubat gerek tarihi itibarıyla gerekse yaaşdıklarımızla bir milattır. Bunun değerlendirmesini böyle ortaya koymak lazım. Milat olmasının sebebi de şudur: Burada karşı karşıya kaldıklarımız, yaşadıklarını anlatan, ki ben 2'nci depremde oradaydım. Birinci depremin sesini, etkisini, yaygınlığını, aynı anda sonuçlarını bir kıyametle karşılaştıran çok sayıda depremzede hemşerimizi gördüm. Çığlıkları, bağırışmaları... Bunu deprem olarak, afet olarak tarif etmek tam yaşadığımızın karşılığı olmayacakmış gibi geliyor.

Biz önceden de depremler gördük, afetler gördük... Evet depremin bir yıkıcı etkisi oluyor, büyük maliyetleri oluyor. İnsanımızı, canımızı kaybediyoruz ama bu başka bir şey. Biz 3 fay kırığına kadar çalıştık doğru, ama 7 fay kırığıyla ilk kez karşı karşıya kalıyoruz. 11 vilayetin tamamını etkileyen, vatandaşımızın deyimiyle 'küçük kıyamet'i yaşamış olduk. 26 bin sadece arama-kurtarma yapılan enkaz var, bu az bir rakam değil. Biz acil yıkılacak-yıkılmış binaların enkazlarını taşıyoruz. 57 bin.. Bağımsız bölümden bahsediyor değilim. Sadece Hatay'da günlük 14 bin kamyon seferi var."

"1 YILDA VATANDAŞLARIMIZ EVLERİNE GEÇECEK"

"Geçici barınmayı devam ettirmeye çalışıyoruz" diyen Bakan Soylu, "Vatandaşlarımız evlerinde depremlerden sonra yıkıntılar sebebiyle geçici barınmaya geçtiler. Geçici barınmada daha sonra konteynera, bir yıl içinde de tekrar evlerine geçecekler. Böyle bir döngüyü ortaya koymaya çalışlıyoruz. En önemli süreçlerden biri de geçici barınmayı yönetmek. Bu esnada milyonlarca insan şehirden tahliye oldu. Bu da bizim bir stratejimizdi. Tüm alanı yönetebilmek için... Hiç olmazsa bir bölümü başka bir ilde, ilçede hayatlarını geçici bir süre de olsa devam etmelerini sağlayabilmek hükümetimizin, afet yönetimimizin bit stratejisiydi ve biz bunu sağladık" dedi.

"730 BİNİN ÜZERİNDE ÇADIR KURDUK"

"Öteki taraftan şehirde kalan hayatın suyunu, elektriğini, doğal gazını hatta mazotunu, bütün bunlara kadar altyapısını yeniden işlevsel hale getirebilmek için büyük çaba sarf ettik" diyen Bakan Soylu, şu ifadeleri kullandı:

"Çok ciddi seferberlik ortaya koyduk. 730 binin üzerinde çadır kurduk. Çadırların hepsini altyapıları hazırlanmış, yanında tuvaleti-banyosu olan, çamaşır-kurutma makinesi olan, standardı her gün yükselttiğimiz sürece çevirdik. Konteyner kent alanlarına konteyner kentler kurmaya başladık. 2 ay içerisinde 100 bin kuracağız, sonrasında 200 bin kuracağız... Yağmurlar altyapıda aksamalara neden oldu ancak gece-gündüz çalışarak devam ediyoruz. Sadece konteynerları getirip koyuyor değiliz, bir ilçenin altyapısı nasıl hazırlanıyorsa kanalizasyonu, yolu, eğitim tesisi, yönetim binası... Ona göre hazırlıyor devam ettiriyoruz.

"Belli bir süreden sonra insanlar diyor ki "biz hayatımızı yeniden olağanlaştırmalıyız, dükkanımızı açmalıyız". Bizim şu ihtiyaçlarımız var, bu ihtiyaçlarımız var giderilmesi lazım diyorlar... Şehrin bütün dinamiklerini yeniden harekete geçirmek için gayret sarf ediyorsunuz. Ne istediklerine yönelik altyapılarını, yeniden 'Bismillah' demeleri için istedikleri imkanları değerlendiriyoruz. Bu arada çalıştığımız insanların büyük bir bölümü depremzede. Belediye başkanları, tarım müdürü, kaymakam... Onları rehabilite etmeye çalışıyor, depremden alıp çıkarıp hayatın ve karşı karşıya kaldığımız sorunların çözümüne yönelik beklentileri ortaya koymaya çalışıyorsunuz."

BAKMADAN GEÇME
Soylu: 29 Ekim 2023’te bir tek terörist bırakmayacağız
HABER
Soylu: 29 Ekim 2023’te bir tek terörist bırakmayacağız
Bakan Soylu: Deprem bölgesinde seçim güvenliğini sağlayacağız
HABER
Bakan Soylu: Deprem bölgesinde seçim güvenliğini sağlayacağız

"10 BİN 500 ESNAF DÜKKANI KURULDU"

Hemen işine başlamak isteyen esnaflara yeni yerler tasarladıklarını belirten Bakan Soylu, "10 bin 500 esnaf dükkanı kuruldu. Bu rakamın 15 bini aşacağını değerlendiriyoruz. Şu anda 6 bin 500'ü Bismaillah dedi, işe başladı. Bunun 8 bin üzerindekini bağış aldık" dedi.

"HATAY HARİÇ ENKAZ KALDIRMA İŞİ YÜZDE 90 TAMAMLANDI"

"Orada büyük bir enkaz var ve şu anda kaldırılıyor. Sadece Hatay'da günlük 14 bin kamyon seferi var, 57 binin üzerinde bina var. Bu enkazın kaldırılması 2 aşamada gerçekleştiriliyor. Birinci aşama deprem zamanı yıkılmış ve kaldırılması gereken, aynı zamanda tehlike arz eden ve acil yıkılması gereken konutlar. Sektörler oluştu, baklava dilimi gibi düşünün. Kimi kamu kurum ve kuruluşları, kimisi belediye araçları... Bunların enkazların döküleceği yerden taşınacağı alana kadar hepsi teker teker planlandı. Şu anda Hatay hariç diğer illerde enkaz kaldırma işinde yüzde 90'ı aştık. İnanıyorum ki bayrama kadar diğer vilayetlerde tamamen acil yıkılacak ve yıkılmış binaların enkazı kalkmış olacak."

KALICI KONUTLAR 1 YILDA BİTECEK Mİ?

Kalıcı konut yapımına değinen Bakan Soylu, "Hem şehrin altyapısının-zemininin gözetilerek, hem fay hattı gözetilerek bu şehirlerin nereye kurulabileceği, konutların nasıl olacağı, sanat-kültür alanlarının nerelere tasarlanacağını değerlendiren bir süreçten geçiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bir süre söyledi. Biz ne söz vermişsek, Recep Tayyip Erdoğan ne söz vermişse, sadece bina yapmadan, oranın ekosistemini yeniden harekete geçirecek, ticart-eğitim-sağlık-sanat-kültür hayatını ve o şehrin tarihi mirasını yeniden harekete geçirecek anlayışı inşallah bir yıl içerisinde oradaki hemşehrilerimizle buluşturacağız" ifadelerini kullandı.

"BU MİLLETİN EVLADI OLMAKTAN GURUR DUYMALIYIZ"

"Deprem bölgesinde bir milletin büyüklüğünü, asaletini gördük" diyen Bakan Soylu, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Kardeşlik duygusunun ölçüsünün aslında ölçülebilir olmadığını gördük. Bu topraklaerda nasıl yaşadığımızı gördük, yardımseverlik duygumuzu, adanmışlık duygumuzu, kardeşlik duygfumuzu ve bunun nasıl gerçekleştirilebileceğini gördük. İnsanların günlerce oraya gelit, evlerindeki yaşam biçiminden uzaklaşıp oradaki insanlarla aynı haliş yaşamasının ne odluğunmu hep beraber gördük. Belediyelerimizin, kamu kuruluşlarımızın, sivil toplum örgütlerinin, gönüllülerin, askerlerin, jandarmaların, polislerin neler yapabileceğini hep birlikte gördük. Hep beraber bu milletin evladı olmaktan gurur duymalıyız."

Bakan Soylu masadaki son anketi açıkladı: Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanı
Başlık ResmiBakan Soylu masadaki son anketi açıkladı: Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanı

"AK PARTİ İLKE VE KURALLAR PARTİSİDİR"

14 Mayıs seçimlerine değinen Bakan Soylu, "Her siyasi parti kendine ait birtakım stratejilerle seçime giriyor. AK Parti, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti Genel Merkezi'nin ortaya koyduğu strateji ile seçime gidiyor. Biz ne ortaya koyacağız ve gerçekleştireceğiz? Çalışmaların bir bu ayağı var yani 'parti programı', 'cumhur ittifakı' ayağı. Bir de adaylar var, bunu kimlerle gerçekleştireceksiniz, TBMM'de kimlerle yapacaksınız? Bu ayağı var. Bir kampanya ayağı var, kampanya sonrası ne yapacaksınız? Bunların hepsi tanımlandı, parti karar verdi. Dediler ki biz bu seçime '3 dönem kararı'yla giriyoruz. AK Parti birm ilke partisidir, kural partisidir. İlkeyi neye kuruyorsa ona tabi olan bir anlayış meydana getirir" ifadelerini kullandı.

"VEKİLLERİMİZDE YÜZDE 70'LİK BİR DEĞİŞİM SÖZ KONUSU"

Bakan Soylu, "3 dönemle ilgili bir karar alındı. Vekillerimizde yüzde 65-70'lik bir değişim söz konusu. Bu bir bayrak yarışı, bir sistemden bahsediyorum. Koskoca bir ülke yönetiyorsunuz. Burada bayrak yarışı yapılacak. En önemli mesele milletin önüne çıkabilmeye layık olabilmek. Bu süreçlerde elbette ki biz de önümüzdeki 5 yıl kendi davamız, partimiz Türkiye'yi daha iyi idare eddebilsin diye neler yapabileceğimizi ortaya koyacağız" dedi.

"CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ KRİZLERE PANZEHİRDİR"

Soylu'nun açıklamalarının devamından satır başları şöyle;

"Parlamenter hükümet sistemi olsaydı pandemide hükümet düşmüştü. Parlamenter hükümet sistemi olsaydı dolar, döviz krizinde ya da saldırısında hükümet tamamen yerle yeksan olmuştu çünkü onun için hazırlanıyor. Bir saldırı yapıp kriz oluşturayım ve siyasi istikrarı bir şekilde zedeleyeyim.. Ancak Cumhurbaşkanılığı Hükümet Sistemi tamamen krizlere panzehirdir ve bütün krizlerin nasıl yönetilebileceğine dair panzehir ortaya koymuştur."

"İstanbul 2. bölgeden milletvekili adayıyız. Büyük de bir heyecan yaşıyoruz. İnşallah hem partimizin güvenini mahcup etmeyecek hem de milletimizin güvenini mahcup etmeyecek bir kampanya olacak."

"MOTİVASYONUMUZ KİŞİ BAŞI 20 BİN DOLAR SEVİYESİNE GELMEK"

"Biz 20 yılda devrimler yaptık, yapılamayacakları yaptık. Temel motivasyonumuz bu. AK Parti 2022 yılından beri olmaz denen her şeyi oldurdu. Diğer temel motivasyonumuz da 'Türkiye Yüzyılı'. Kendi enerjimizin kendimizin karşılaması, Togg’a yeni markalar eklemek, savunma sanayiyi daha iyi seviyeye getirmek. İMECE’ye bir İMECE daha eklemektir... Bizim temel motivasyon kaynağımız dış ticaretimizi artırmaktır. Motivasyonumuz kişi başı 20 bin dolar seviyesine gelmek."

MASADAKİ SON ANKETİ AÇIKLADI

"Toplumun önüne kimse 'ben seçim kaybedeceğim' diye çıkmaz. Çıkmamalı! 35 yıldır aktif siyasetin içindeyim. Bir tecrübemiz var ve sahayı görüyorum. Vatandaşımızın neler söylediğini çok net duyuyorum. Siyaset rasyonel ve bilimsel bir meseledir. 1995 Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığından beridir araştırmalar yapıldı. AK Parti’nin alacağı oy açık. Birinci turda Allah’ın izniyle alıyoruz. Yüzde 50’nin üzerinde 1-1,5 puanla alıyoruz. Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanı."

Bakan Soylu masadaki son anketi açıkladı: Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanı
Başlık ResmiBakan Soylu masadaki son anketi açıkladı: Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanı

MUHARREM İNCE FAKTÖRÜ

''Muharrem İnce faktörünü nasıl görüyorsunuz?'' sorusuna cevap veren Bakan Soylu, ''Her seçimin kendine ait bir süreci vardır. Şöyle bir durum var. Birinci seçimde kazanacağız bizi çok etkileyecek bir faktör değil'' ifadelerini kullandı.

"Yeşil Sol Parti aslında HDP’dir" diyen Soylu, "CHP, PKK’nın enkazı HDP’yi taşımıştır. PKK ve HDP Kılıçdaroğlu'nu desteklemekte. Kılıçdaroğlu 'PYD terör örgütü değildir' dedi. CHP'den vaatleri doğrulama var. FETÖ'cüleri kamuya döndürecek olan CHP'dir. Dağlarda 88 terörist kaldı. Evlatlarımızı katlettiler. Belediyeleri PKK yönetiyordu. Sokağın tozunu emmiş adamım. 2014 yılında Ağrı'da yenilenen seçime gittim. 18 yaşındaki kız HDP'nin yöneticilerini parmağında oynatıyordu" dedi.

Sezgin Tanrıkulu'nun "PKK silah bırakma sürecine girecek" açıklamasına Bakan Soylu, ''Dayağı yiyip tepesine bindiğiniz anda silah bırakalım derler. Sınırlarımızın ötesinde kahramanlık öyküleri yazılıyor'' diyerek cevap verdi.

SIĞINMACI SORUNU

"Tarihin en büyük göç dalgasıyla karşı karşıya kaldık" diyen Soylu, "İstikametimizden rotamızdan sapmadık. Dünyanın en büyük sınaması göç sınamasıdır. Suriye’de gezen bir kardeşiniz olarak söylüyorum. 2 milyon Afgan’ın İran sınırında nasıl bekletildiğini bildiğim için söylüyorum. 3 milyon 420 bin Suriyeli var. 550 bin Suriyeli geri dönmüştür. Suriyeli 239 bin Suriyeli vatandaş olmuştur. Suriyeli Türkmenleri de artık vatandaş yapmaya başladık. 10 bini aşkın Uygur Türkünü vatandaş yaptık" değerlendirmesinde bulundu.

POLİSLERE KADRO, JANDARMAYA PROMOSYON MÜJDESİ

'Yayınlanan genelgeye rağmen 12/36 mesai uygulaması İstanbul Ankara dahil pek çok ilde uygulanmıyor' söylentilerine cevap veren Bakan Soylu, ''Uygulanıyor. Ben polisimin ve Jandarmamın dinlenmesini istiyorum. Polislere 10 bin kadro daha açılacak. Polislere doğudan sonra istediği yere gitmesini sağladık'' dedi.

Ayrıca Bakan Soylu, uzman çavuşlarla ilgili, ''Meclis’in elinde çalışma var. Önümüzdeki dönem yasalaşacak. Polis promosyonları yapıldı. 27 bin + 2500 lira ek promosyon harcalamaları var'' dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn Next Sosyal Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi | 15 Nisan, 2023 - 10:08
Haberle İlgili Daha Fazlası
Seçim 2023
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
X ikonu Facebook ikonu LinkedIn ikonu Next Sosyal Google Haberler ikonu
YORUMLAR
Yorum   0 yorum
ÇOK OKUNANLAR
  • 1
    Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter gözaltında! Başsavcı'dan çok konuşulacak 'delil' sözleri
    Güllü'nün ölümüyle ilgili kızını sıkıştıracak açık...
    Kaydet
  • 2
    Meteoroloji tek tek uyardı! 17 ilde sağanak alarmı
    Meteoroloji tek tek uyardı! 17 ilde sağanak alarmı
    Kaydet
  • 3
    Nihat Doğan’ın resti sonrası Hakan Ural programa çıkmadı! Beklenen açıklama geldi
    Nihat Doğan’ın resti sonrası Hakan Ural programa ç...
    Kaydet
  • 4
    Real Madrid, Manchester City'ye boğun eğdi: Arda Güler kesik yedi, Mbappe kulübede bitirdi
    Real Madrid, Manchester City'ye boğun eğdi
    Kaydet
  • 5
    Galatasaray'daki düşüşün nedeni ortaya çıktı: Sarı kırmızılı takımının büyük zafiyeti
    Galatasaray'daki düşüşün nedeni ortaya çıktı
    Kaydet
YAZARLAR
  • Öcal Uluç
    Öcal Uluç İkinci yarılar ve mental çöküş!..
    Kaydet
  • Ömer Faruk Ünal
    Ömer Faruk Ünal Gelin; sadece son haftaya bakalım…
    Kaydet
  • Hasan Sariçiçek
    Hasan Sariçiçek Talisca Norveç’te uçurdu Fener’i
    Kaydet
  • Mehmet Emin Uluç
    Mehmet Emin Uluç Hasret sambayla sona erdi
    Kaydet
  • Ahmet Demirbas
    Ahmet Demirbas "Kıyamet günü, Fâtıma kulumu şefaatçi eyledim"
    Kaydet
Bize Haber Verin

Editör masasıyla bilgi ve materyal paylaşmak için tıklayın

GÖZDEN KAÇMASIN
  • Kadın sürücülerin yol verme kavgası! Aracı tekmeleyip yumrukladı
    Kadın sürücülerin yol verme kavgası! Aracı tekmeleyip yumrukladı
    Kaydet
  • Geceyi bir anda aydınlattı! Elazığ'da meteor düşme anı kamerada
    Geceyi bir anda aydınlattı! Elazığ'da meteor düşme anı kamerada
    Kaydet
  • Gazzeli annenin feryadı yürekleri parçaladı!
    Gazzeli annenin feryadı yürekleri parçaladı! "Ah benim kalbim, ah benim canım!"
    Kaydet
  • Efsane kulüp küme düştü, taraftarlar stadı yaktı!
    Efsane kulüp küme düştü, taraftarlar stadı yaktı!
    Kaydet
  • Arda Güler ile Haaland'ın görüntüsü olay oldu
    Arda Güler ile Haaland'ın görüntüsü olay oldu
    Kaydet
ÖNE ÇIKANLAR
MSB'den 'Suriye' açıklaması: SDG'nin entegrasyondan başka seçeneği yok!
MSB'den 'SDG' açıklaması: Başka seçenekleri yok!
Kaydet
AJet'ten yüzde 40 indirim! Biletler satışa çıktı
AJet'ten yüzde 40 indirim! Biletler satışa çıktı
Kaydet
Küresel ısınma DNA'larını değiştirdi! Kutup ayıları için sevindiren haber
Küresel ısınma DNA'larını değiştirdi! Kutup ayıları için sevindiren haber
Kaydet
SONRAKİ HABER
Türkiye Gazetesi
Google Haberler E-GAZETE ABONE OL GİRİŞ
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Haber
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Next Sosyal
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Let me Know
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
© 2025 İhlas Medya Grubu. Tüm Hakları Saklıdır
Son Dakika Site Haritası RSS KVKK Aydınlatma Metni Gizlilik Politikası Çerez Politikası