MHP lideri Bahçeli Adıyaman'da konuştu: "Milletin gönlündeki Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MHP lideri Bahçeli Adıyaman'da konuştu: "Milletin gönlündeki Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır"

Seçim 2023 Haberleri

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli deprem bölgesinde yer alan Adıyaman'da gerçekleştirilen mitingde konuştu. 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin Bahçeli, "Milletin gönlündeki Cumhurbaşkanı, Erdoğan'dır" dedi.

Cumhur İttifakı, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 11 ilden birisi olan Adıyaman'da seçmenle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda deprem bölgesinden en çok oyu alan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraber Adıyaman'a gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli vatandaşlara seslendi. Adıyamanlı seçmeni 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy vermeye çağıran Bahçeli, "Milletin gönlündeki Cumhurbaşkanı, Erdoğan'dır." dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarının satır başları şu şekilde:

"102 GÜNDE BÖYLE BİR FELAKETİN ÜSTESİNDEN GELEN BAŞKA ÜLKE YOK"

"Öyle önemli günler vardır ki toplum olarak çok düşünüp önemli bir karar verme konumundayız. 6 Şubat deprem felaketinin üstünden 102 gün geçti. Bu felaketin enkazı kaldırılmış, şehitlerimiz toprağa verilmiş, yaralılarımız hastanelerde tedavileri yapılmıştır. Barınma başta olmak üzere depremzelerin ihtiyaçları karşılanmıştır. Köylerden başlayan, şehirlere doğru yaygınlaşan konut çalışmalarıyla deprem felaketinin etkileri ortadan kaldırılma kararlılığı içinde olunmuştur.

Bu kararlılığı ortaya koyan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemidir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kabinedeki değerli bakanlar, valiler, kaymakamlar, polis, askerlerimiz, bürokratlar ve halkımız üzerine düşeni yapmıştır.

102 günde dünyanın hiçbir yerinde böyle bir felaketin üstesinden gelen Türkiye'nin dışında başka bir ülke yoktur. Bu nedenle bu hizmetin devamında yarar vardır.

28 MAYIS CUMHUR İTTİFAKI'NIN MÜHRÜNÜN VURULDUĞU GÜN OLACAK

Bu hizmetin devamı içinde, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin devamlılığına karar verilecek bir seçime de gidiyoruz. Şuan önemli bir seçim süreci içindeyiz. Seçimin birinci aşaması 14 Mayıs akşamında netleşti. İkinci aşaması 28 Mayıs'ta gerçekleşecke. 14 Mayıs'taki zaferi Cumhur İttifakı yüksek bir başarıyla elde etmiştir. 28 Mayıs ise mührün vurulduğu gün olacaktır.

MİLLETİN GÖNLÜNDEKİ ERDOĞAN'DIR

Bu mühür, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin devamlılığını, hizmetlerin aksamaması, Türkiye büyüsün, Türkiye yürüsün istikrar bulsun, hedefleriyle bezenmiş bir zafere damga vurmak olmalıdır. 28 Mayıs'ta iki aday var ama, milletin gönlündeki Cumhurbaşkanı, Erdoğan'dır.

Sayın Erdoğan'ı yoluna devam ettirmek için, bugüne kadar yapılmış olan hizmetlerin sürdürebilmek için Türkiye'yi yaşanabilir bir ülke haline getirebilmek için, 28 Mayıs seçimleri çok daha önem arz eder hale gelmiştir.

Onun için aziz Adıyamanlılar, 11 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ortaya koymuş olduğu hizmetler çerçevesinde burada acı içerisinde zafere mühür vuran bir vatandaş topluluğu vardır. Adıyamanlılar 14 Mayıs'ta 1 milyonu aşkın oyla mührü vurmuştur.

ERDOĞAN'A "YOLUNA DEVAM ET" DİYECEKSİNİZ

Şimdi ikinci mührü vurma zamanı 28 Mayıs'tır. Öyleyse mührü vurmak için, mührü elinize alın, koşa koşa alayınız sandığa gidin.

İki adaydan öyle biri o size 21 yıldan bu yana hizmet sunan, deprem felaketinde Türkiye'yi ayağa kaldıran Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Onun için 28 Mayıs'ta mührü elinize alacaksınız. İki adaydan Erdoğan'a vuracak ve 'yoluna devam et' diyeceksin.

29 Mayıs İstanbul'un Fethi'nin yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti'ne yeni bir Cumhurbaşkanıyla yola devam diyeceksiniz."

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...