Vatandaşa Gabar petrolü müjdesi... Erdoğan Van'dan duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Van mitinginde vatandaşlara seslendi."Gabar artık terör ile değil petrol rezervi ile anılacak." diyen Erdoğan vatandaşlara bir de müjde verdi. Cumhurbaşkanı, "Gabar'daki petrolü de vatandaşımıza en uygun şartlarda vereceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Vatadaşa bir de müjde veren Erdoğan, "Gabar'daki petrolü vatandaşımıza en uygun şartlarda vereceğiz" ifadelerini kullandı.

“BİZİM DİNİMİZDE TÜRK, KÜRT, ARAP AYRIMI YOK”

Huzurunuza hatta namusunuza göz diken terör örgütü bir daha kılınıza bile ilişemeyecek. Van depremini hatırlayın. O günkü belediye başkanı kimdi? Van'ı susuzluğa mahkum etti mi? Biz Van'ın susuzluğunu giderdik. Edermit'i Edremit biz yaptık, Erciş'i Erciş biz yaptık. Nerede belediye? Belediye başkanı niye görevini yapmadı? Hani bunlar Kürt kardeşlerimi seviyordu. Biz yaradanı yaradılandan ötürü sevdik. Bizim dinimizde Türk, Kürt, Arap ayrımı yok. Sadece Allah için seviyoruz.

'GABAR PETROLÜ ÜZERİNDEN MESAJ

"Gabar artık terör ile değil petrol rezervi ile anılacak. Yıllarca bu petrol kuyularını betonladılar. Şimdi biz açtık. Aynı Karadeniz'deki doğal gaz gibi açtık."

"BUNLARIN KÜRTLÜKLE ALAKASI YOK"

14 Mayıs akşamı hep birlikte bir başka güleceğiz. Yıllarca sizin ve evlatlarınızın geleceğini karartarak istismar siyaseti yapanların kimin arkasına takıldığını biliyorsunuz. 15,16 yaşındaki çocuklarımızı Kandil'e kimler kaçırdı? Bunlar ne diyor, biz Kürdüz diyor. Bunların Kürtlükle alakası yok. Bunlar sadece vahşet kusuyor. 14 Mayıs'ta bunların hesabını sormaya var mıyız? Her türlü suçunu işleyen şimdi CHP'ye payanda oldu. CHP mitin yapabilir miydi gelip burada. CHP'ye desteklerini utanmadan dişe diş kana kan diyerek ilan edenler Vanlı olabilir mi? Bu ülkenin başına bir CHP'li getirmek için karşınıza geldiklerinde bunun hesabını sormayacak mısınız?

“ONUN GÖREVİ SADECE MUTFAKTA VİDEO ÇEKMEK, SAHNEDE KALP YAPMAK”

İşte masa bu, masanın etrafındakilerin çapı bu. Gerçi bu masa siyasetin en maşru hakkı olan iş birliği masası, müzakere masası olmaktan çıkalı çok oldu. Şimdi hastanelerimiz nasıl, pırıl pırıl. Şimdi buraya bir hastane daha geliyor. Bu masa çocukların yürümeye yeni başladığında kullandığı örümcek var ya ona benzedi. Herhangi bir istikameti, rotası, mezili olmadığı için ne tarafa itersen oraya gidiyor. Direksiyonda Kılıçdaroğlu görünüyor ama öyle değil, onun görevi sadece mutfakta video çekmek, sahnede kalp yapmak, sağa sola gülücük dağıtmak.

Masanın etrafındakilerden hangisi sabah erken kalkarsa örümcek o tarafa doğru yöneliyor. Sonra masanın bir başka ortağı sesini yükseltiyor. Bu kez istikamet oraya dönüyor. Hani baş belirsiz, meydan belirsiz diye bir söz var ya, işte tam öyle bir durum. İpin ucu başkalarının elinde olunca bunlar kendilerine tanınan hareket alanında sürekli bir tarafa savruluyor. Aynen dediğin gibi, 6+1 reis etmiyor.

"O hesap öyle olmuyor 6+1, bir Reis etmiyor" parkartını gören Erdoğan, pankartı işaret ederek aynen öyle "6+1, bir Reis etmiyor" ifadelerini kullandı.

Vatandaşa Gabar petrolü müjdesi... Erdoğan Van'dan duyurdu

"Direksiyonda Kılıçdaroğlu gözüküyor ama değil. Görevi mutfakta video çekmek sahnede kalp yapmak."

'GABAR'DAKİ PETROLÜ UCUZ FİYATLA MİLLETİMİZE VERECEĞİZ'

Başarılarımız birilerinin kabusu oldu. Okul yaparız, üniversite açarız eğitimi ayağa düşürdünüz derler. Hastane açarız, Kovid'in üstesinden geliriz, milleti hasta ettiniz derler. Köprü yaparız, millet bunları mı yiyecek derler. Karadeniz'de gaz, Gabar'da petrol buluruz, milleti kandırıyorsunuz derler. Gabar'daki petrolü de vatandaşımıza en uygun şartlarda vereceğiz. Yerli otomobili yaparız nerede fabrika derler. İşte Gemli'te fabrika, neden gitmiyorsun Kılıçdaroğlu, Meral Hanım neden gitmiyorsun? Yardım alan insanları makarnacı diye aşağılarlar. Dış politikara milletimize gurur kazandırırız, gidip bizi şikayet ederler. Bu zihniyet ülkenin tepesine kara bulut gibi çökecek.

“BUNLARA VERİLEN GÖREV: KARADENİZ GAZINI KAPATMAK, GABAR PETROLÜNE BETON DÖKMEK”

Ülkenin başına gelseler işçi emekli ay sonunda maaşını alıp alamayacağını bilemeyecek. Yeni bir şey yapamayacakları gibi kendilerine bıraktıklarımıza da sahip çıkamayacaklar. Bunlara verilen görev de bu; Karadeniz gazını kapatmak, Gabar petrolüne beton dökmek, Togg'u kapatmak. Şimdi çıkmış ne diyor, S400'leri depoya alacağız diyor. Bunu kim diyor, Bay bay Kemal. Millet buna asla müsaade etmeyecektir. Köprüleri otoyolları işlemez hale getireceklermiş, teknoloji girişimlerimize kilit vuracaklarmış. Yıllar boyu hazırlığını yapıp son aşamaya getirdiğimiz işleri millete proje diye yutturmaya kalkıyorlar. Biz Atatürk havalimanını Teknofest'le gurur haline getiriyoruz. Onlar ise ABD'li şirketlere peşkeş çekeceklermiş. Biz milletimizin takdirine güveniyoruz. Yeni dönemde mevcut kazanımlarımızın üzerine oturup kalmayacağız.

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...