Yeni kriz Oğulcan

Yeni kriz Oğulcan

SPOR Haberleri

Ç. Rizespor ile mahkemelik olan sarı kırmızılılar Oğulcan'ın lisansını çıkaramadı. Başkan Yardımcısı Epözdemir "TFF, başvurumuza rağmen dört gündür toplanmıyor" dedi.

Yalımcan Sarpyel

Değişen yabancı kuralı ve yayıncı kuruluş ödemeleri yüzünden TFF ile ilişkileri zaten gergin olan Galatasaray, şimdi de Oğulcan Çağlayan krizi yüzünden Riva ile yeni bir kavgaya tutuştu. Geçtiğimiz sezon 'usulsüz transfer' gerekçesiyle 6 maç ceza verilen Oğulcan Çağlayan'la ilgili Çaykur Rizespor'la mahkemelik olan sarı kırmızılılar, süren dava sebebiyle oyuncuya TFF'den lisans çıkaramadı. Bu yüzden 25 yaşındaki oyuncu PSV maçı öncesi UEFA listesine yazdırılamadı. Yaşanan gelişme üzerine Başkan yardımcısı Rezan Epözdemir sert bir açıklama yaptı.

İyi niyetten uzak tavır
Dört gündür TFF'ye çağrıda bulunduklarını ve konunun karara bağlanması gerektiğini söylediklerini belirten Ezöpdemir "TFF, sadece Galatasaray için değil Türk futbolu açısından da son derece önemli bir müsabakada Oğulcan'ın oynatılmasına resmen engel olmuştur. Bu konuda bir karar verilmediği için çıkabilecek muhtemel menfi kararda Tahkim Kuruluna itiraz hakkımız da elimizden alınmaktadır. TFF'nin tavrının hukuksuz ve iyi niyetten uzak olduğu kanaatindeyiz. TFF, sergilediği yaklaşımla ne adildir ne de adil görünmektedir" dedi.

Ne diyeceğiz diye bekliyorlar
Geçtiğimiz gün diğer başkanlarla birlikte Habertürk TV'de programa katılan Burak Elmas "TFF oyuncumuzu oynatmamız için bize izin vermiyor. Gerekçe yok! Neden vermedi biliyor musunuz, bu akşam ne diyeceğiz onu bekliyorlar" suçlamasında bulunmuştu.

İKİ POZİTİF ÇIKTI  
Covid-19 şoku

Galatasaray'da 21 Temmuz'da PSV Eindhoven ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu öncesi iki oyuncunun Covid-19 testi pozitif çıktı. İki oyuncu da dört gün sonra oynanacak karşılaşmada forma giyemecek.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...