A Milli Takım'da 2 oyuncu kadrodan çıkarıldı! Almanya ve Galler maçında yoklar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
A Milli Takım'da 2 oyuncu kadrodan çıkarıldı! Almanya ve Galler maçında yoklar

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

EURO 2024 turnuvasına katılmayı garantileyen A Milli Takım, Almanya ile hazırlık maçı yaptıktan sonra Galler ile deplasmanda liderlik mücadelesine çıkacak. Ay-yıldızlıların açıklanan geniş kadrosunda ise Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder'e yer verilmedi.

Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder, A Milli Takım'ın Almanya ve Galler ile yapacağı maçlarda forma giyemeyecek.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Millî futbolcularımızdan Cengiz Ünder, yeni teknik heyetimizin antrenman metotlarını ve futbol felsefesini bizzat deneyimlemesi ve takım arkadaşlarıyla birlikte çalışması amacıyla, İstanbul’da dört günlük bir kamp dönemi geçiren A Millî Takımımızın Almanya ve Galler maçları aday kadrosuna davet edilmiş, daha önceden yapılan planlama kapsamında da kafilenin Berlin’e hareketinden önce kamp kadrosundan ayrılmıştır.

A Milli Takım'da 2 oyuncu kadrodan çıkarıldı! Almanya ve Galler maçında yoklar

HAKAN ÇALHANOĞLU VE CENGİZ ÜNDER KADRODAN ÇIKARILDI

A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu dün ve bugün yapılan antrenmanlarda, geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle katılamadı.

Tıbbi durumunun yanı sıra, bebek bekleyen eşinin doğumunun çok yaklaştığı bilgisi de değerlendirilen millî oyuncunun, teknik heyetin kararıyla kadrodan çıkarıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...