Burak Yılmaz'a Hamit Altıntop kucak açtı, A Milli Takım'da Montella'nın yardımcısı oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Burak Yılmaz'a Hamit Altıntop kucak açtı, A Milli Takım'da Montella'nın yardımcısı oluyor

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'tan olaylı şekilde ayrılan Burak Yılmaz, teknik adamlık kariyerine A Milli Takım'da devam etmek üzere. Hamit Altıntop'la görüşen Yılmaz, Montella'nın ekibine katılıyor.

Beşiktaş'taki görevinden ayrıldıktan sonra bugün Milliyet gazetesinden Attila Gökçe'ye yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Burak Yılmaz'a Hamit Altıntop sahip çıktı.

Milli Takımlardan sorumlu yönetici Hamit Altıntop ile bir görüşme gerçekleştiren Burak Yılmaz'ın olumlu geçen görüşme sonrası A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın yardımcısı olacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'IN SIRLARINI İFŞA ETTİ

Burak Yılmaz'ın Vincent Aboubakar'la ilgili şu iddiası günün haberi olmuştu:

"Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum.

Aboubakar'ın ileri vadeli ödemelerini talep edip, bu talebinin karşılanmamasından dolayı formasını giyemediği yönündeki iddialar gerçekleri yansıtmamaktadır. Aboubakar’ın son 4 karşılaşmada forma giyememesinin tek nedeni sakatlığıdır."

"ŞENOL HOCA ÇOK AGRESİF"

Beşiktaş’ın ve Şenol Güneş’in kendisine antrenörlük kariyeri için bir kapı açtığını ve buna teşekkür borçlu olduğu hatırlatan Burak Yılmaz, Attila Gökçe'nin aktardığına göre, “Beşiktaş takımında beklemediğim tablolarla karşılaştım. Şenol Hocamızın gergin ve asabi halleri, oyuncularla ve bizimle konuşurken seçtiği üslup beni çok şaşırttı" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz'a Hamit Altıntop kucak açtı, A Milli Takım'da Montella'nın yardımcısı oluyor

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...