Beşiktaş küllerinden doğacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş küllerinden doğacak

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş’a ilk maçtan itibaren ruh katan tecrübeli çalıştırıcı zirveyle aradaki farkı kapamaya göz dikti. İki başkan adayı da Çalımbay’la yola devam etmeye karar verdi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın evladı Rıza Çalımbay sezonun geri kalanı için Kartal’a umut oldu. Takımla iki idmana çıkıp Başakşehir karşısında ilk sınavını veren tecrübeli teknik adam, kendi dokunuşlarıyla ilaç gibi gelen üç puanı kazandırdı. Sadece üç puan değil, oynanan enerjik futbol ve rakibe 90 dakika boyunca pozisyon verilmemesi alkış topladı. Üstelik böylesi bir galibiyetin önemli eksiklerin olduğu ve iki sakatlığın yaşandığı maçta alınması iki başkan adayının planlarını değiştirdi.

FUTOLCULAR BENİMSEDİ

Serdal Adalı da, Hasan Arat da göreve gelmeleri hâlinde Sergen Yalçın’ı takımın başına getirmeyi vadetmişti. Takıma kattığı enerjiyle tribünlerin tecrübeli hocaya olan sevgisi ve futbolcuların da kısa sürede Çalımbay’ı benimsemesi, adayların görüşünü değiştirdi. Adalı ve Arat’ın da sezonun kalanı için Çalımbay’la yola devam etmeye karar verdiği öğrenildi. Hatta Serdal Adalı’nın bugün Rıza Çalımbay’la telefonda görüştüğü ve transfer ihtiyacı için görüş aldığı öğrenildi.

ÜÇ MAÇTA ÜÇ ASİST

Sezon başında Beşiktaş’a transfer olan ancak bekleneni veremeyen Rebic’in performansı yükselmeye başladı. Kondisyon eksikliğinin yanı sıra yaşadığı sakatlıklar sebebiyle fazla forma şansı bulamayan Hırvat futbolcu, son üç maçta yaptığı üç asistin yanı sıra hücuma kattığı çeşitlilikle alkış topladı.

ZİRVEYE OYNAYACAK

Beşiktaş’ın başında çıktığı ilk maçın ardından zirveyle aradaki farkın dokuza inmesi Çalımbay’ı daha da motive etti. Tecrübeli teknik adam, üç hafta sonraki Fenerbahçe maçında elde edilecek galibiyetle zirveyle aradaki makası daha da daraltmayı planlıyor. Beşiktaş derbiye kadar üst üste iki deplasman maçında Samsunspor ve Ankaragücü ile karşılaşacak.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1724330673605931048

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...