Adana Demirspor Henry Onyekuru'yu Suudi Arabistan'ın Al Faiha kulübüne sattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adana Demirspor Henry Onyekuru'yu Suudi Arabistan'ın Al Faiha kulübüne sattı

SPOR Haberleri

Adana Demirspor, Nijeryalı oyuncu Henry Onyekuru'nun Suudi Arabistan ekiplerinden Al Fayha'ya transfer olduğunu duyurdu. Bonservisine 4.5 milyon euro ödenen futbolcunun Al Fahya'ya satışında ne kadar bonservis geliri elde edildiği açıklanmadı.

Adana Demirspor'un Nijeryalı yıldızı Henry Onyekuru, Suudi Arabistan Süper Ligi' ekiplerinden Al Fahya'ya transfer oldu. 

26 yaşındaki futbolcuya teşekkür eden Adana Demirspor kulübü yaptığı açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Henry Onyekuru, Suudi Arabistan Pro Lig'nden ALFAYHA - FC takımına transfer olmuştur. Kendisine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

KULÜP TARİHİNİN EN PAHALI FUTBOLCUSU

Adana Demirspor geçen yaz Olympiacos'tan 1 milyon euroya kiraladığı Onyekuru'nun zorunlu satın alma opsiyonu olan 3.5 milyonu da geçtiğimiz haziran ayından ödemişti.

Bonservisine 4.5 milyon euro ödenen futbolcunun Al Fahya'ya satışında ne kadar bonservis geliri elde edildiği açıklanmadı.

https://twitter.com/Alfaihaclub/status/1690069196116209664

https://twitter.com/AdsKulubu/status/1690064459807522818

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...