Ahmet Nur Çebi "arkasındayım" dediği Valerien Ismael'den neden vazgeçtiğini açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktörlüğe Şenol Güneş'i getirerek muradına erdi! Son ana kadar arkasında durduğu Valerien Ismael'den neden vazgeçtiği sorulan Çebi, "Hatayspor maçının ardından Valerien Ismael’in enerjisinin bitmesi ve kendisinin de bunu ifade etmesi nedeniyle, Beşiktaş’ın menfaati açısından bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğu konusunda hemfikir olduk" dedi.

Şenol Güneş'in imza töreninde "Ismael'in arkasındayım, şampiyonluğa onunla ulaşacağız" demeçleri sorulan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş kararının nedenini anlattı.

"BEŞİKTAŞ MENFAATİ BUNUN GEREKTİRDİ"

"Futbol takımlarında bunlar var. Ben her zaman çalışanlarımın yanında oldum. Onlar benim için değerlidir. Hatayspor maçının ardından Valerien Ismael’in enerjisinin bitmesi ve kendisinin de bunu ifade etmesi nedeniyle, Beşiktaş’ın menfaati açısından bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğu konusunda hemfikir olduk. Bu noktaya hakem hataları, medyatik baskılar, manipülasyonlar biz getirdi ve sağlıklı çalışmamıza engel oldular. Beşiktaş’ta teknik kadro üzerinde huzursuzluk oluşturuldu. Bunları tartışmanın anlamı yok."

ÇARŞAMBA GÖRÜŞME, PERŞEMBE İMZA

"Bugünden sonra geleceği konuşmak istiyorum. Şenol hocam benim çok güvendiğim ve inandığım bir isimdir. Kendisiyle 2 şampiyonluk yaşadık. Sadece ve sadece Hatayspor maçından dönüp, Valerien hocamla vedalaştıktan sonra çarşamba günü ilk kez Şenol hocayla görüştük. Mutluyum, hayırlı olsun. Şenol hocamın başaracağına inanıyorum. Ceyhun beyin transferlerde verdiği emekler çok büyüktü. Net bir şekilde söylüyorum, Ceyhun Bey, Valerien Ismael’i tek başına getirmedi. Birçok alternatif sundu ve kararı ben verdim. Dışarıdan gelen teknik direktörlerin de saygınlığı hak ettiklerini çok önemsiyorum. Bizi sevdiğini ve bizim de kendisini sevdiğimizi söylemek istiyorum."

https://twitter.com/Besiktas/status/1585956387128950785

Ahmet Nur Çebi

CEYHUN KAZANCI GİDECEK İDDİALARINA CEVAP

Basın mensuplarına teşekkür ederek sözlerine devam eden Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'le arasında sorun olduğu ve istifa edeceği iddia edilen Sportif Direktör Ceyhun Kazancı konusuna da açıklık getirdi:

"Ceyhun Kazancı hakkında konular gündeme geliyor ama kendisinin görevi belli, bugüne kadar ne yapıyorsa devam edecek. Bir sistem geldi. 5 yıllık uzun kontratlar, milyonlarca Euro'luk sözleşmeler olmamalı diyerek bir sistem getirmeye çalıştım. Ceyhun Kazancı da bu sistemin bir parçasıdır. Hocam benim değerli büyüğümdür, abimdir. Bunu herkes bilir. Ben gidene kadar bu sistemden taviz vermem. Menajer yönetici ilişkisi bitmiştir. Kulüplerin ayakta kalabilmesi için bunun gerekli olduğunu düşünüyorum”

Ahmet Nur Çebi

ŞENOL GÜNEŞ'TEN CEYHUN KAZANCI YORUMU

Sportif Direktör Ceyhun Kazancı’yla yeni tanıştığını söyleyen Şenol Güneş ise “Ceyhun’la burada tanıştım, kendisi çok seviliyor ve iyi bir CV’si var, önemli ilişkileri var. Burada az konuş, çok çalış, gerisi kolay. Kendisi benim yapacağım her şeyde bana yardımcı olacak ve bu konuda çok tecrübe kazanacağını düşünüyorum. Bu işi ne kadar iyi yaparsan yap, yine de öğreniyorsun" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...