Beşiktaş'ta 2. Şenol Güneş dönemi resmen başladı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta 2. Şenol Güneş dönemi resmen başladı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta 2. Şenol Güneş dönemi resmen başladı. Kulüpten yapılan açıklamada tecrübeli hocayla imzaların atıldığı duyuruldu. Öte yandan Şenol Hoca'nın yıllık ücreti 1.5 milyon euro olarak açıklandı.

Beşiktaş, başarısız sonuçların ardından Fransız Teknik Direktör Valerien Ismael'e yollarını ayırdı. Ardından geçmişte takımı üst üste 2 sezon şampiyon yapan Şenol Güneş ile yeniden anlaştı. Beşiktaş yönetimi, bugün Şenol Hoca'ya imzayı attırdı.

BEŞİKTAŞ'TA YENİ DÖNEM

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş'ta yeni bir dönem başladı.

Beşiktaş, "Yeni zaferler için, yine, yeni, yeniden evine hoş geldin Şenol Güneş" açıklamasını yaparak deneyimli teknik adamı duyurdu.

KAP'A BİLDİRİLDİ

KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Şenol Güneş ile 28.10.2022 (bugün) tarihinden başlamak üzere 2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır." denildi.

SÖZLEŞMESİNDEKİ DETAYLAR 

Şenol Güneş'in sözleşmesinin detayları belli oldu. Deneyimli teknik adam 1.5 milyon euro yıllık ücret kazanacak.

Bonusların da devreye girmesi halinde rakam 2 milyon euroyu bulacak. Sözleşmenin toplam maliyeti ise 6 milyon euroya ulaşacak.

İLK YARDIMCISI EREN ŞAFAK OLDU

Beşiktaş'ta 2. dönemine başlayan Şenol Güneş'in yardımcıları da yavaş yavaş şekilleniyor. Güneş'in ilk yardımcısı Eren Şafak oldu.

Deneyimli teknik adamın yardımcılığını Eren Şafak yapacak. 39 yaşındaki teknik adam, 2015-17 yılları siyah-beyazlı takımda Şenol Güneş'in yardımcısı olarak 87 maça çıktı. Beşiktaş 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında üst üste mutlu sona ulaştı. Şafak ayrıca A Milli Takım 'da Şenol Güneş döneminde 2019-21 yılları arasında analiz sorumlusu görevini üstlendi.

Genç antrenör son olarak kısa dönem TFF 1. Lig ekibi Tuzlaspor'u çalıştırdı. Güneş ve Şafak'ın yolları yine Beşiktaş'ta kesişti.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...