Şenol Güneş'ten ilk değerlendirme: Şampiyonluk kadrosu var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şenol Güneş'ten ilk değerlendirme: Şampiyonluk kadrosu var

Spor Haberleri

Beşiktaş’a geri dönen efsane teknik adam, takımın çok iyi oyunculardan kurulu olduğunu söyledi. Siyah beyazlı yöneticiler, hocanın çizdiği gelecek tablosuyla heyecana kapıldı.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in adı yetti, camia ayaklandı ve geleceğe artık çok daha umutlu bakılıyor. Valerien Ismael ile son altı maçta alınan bir galibiyetin yanı sıra ortaya konan futbolun hiç ümit vermemesi üzerine kapısı çalınan Şenol Güneş, ilk görüşmede siyah beyazlı yöneticileri heyecanlandırdı. Vadi İstanbul’da yapılan toplantıya Başkan Ahmet Nur Çebi ile birlikte ikinci başkan Engin Baltacı, asbaşkan Emre Kocadağ ve yönetim kurulu üyesi Bilgihan Cenk Sürmen de katıldı.

GÜNEŞ'İ GÖSTERDİ

Güneş’in takımın başına geçmesi için yapılan görüşme uzun sürmedi. Bu noktadan sonra takımın durumu ve Şenol Güneş’in sezonun geri kalanı için yapacağı değerlendirme merak edildi. Tecrübeli çalıştırıcı öncelikle Beşiktaş’ın çok iyi bir kadroya sahip olduğunu söyledi. Şampiyonluk için kurulan bir kadro gördüğünü söyleyen Güneş, “Hem hücumda hem orta sahada yıldız isimler var. Birlik olup hedefe odaklanırsak çok başarılı olacağımızı düşünüyorum” sözlerini kullandı. 

YARDIMCI DA  BELLİ OLDU! EREN ŞAFAK GÖREVE

Beşiktaş 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında üst üste mutlu sona ulaştığında takımın başında olan Şenol Güneş, bu dönemdeki yardımcısı Eren Şafak’la birlikte çalışacak. Yeniden yardımcılık yapacak olan 39 yaşındaki antrenör,  A Millî Takım’da Güneş döneminde 2019-21 yılları arasında analiz sorumlusuydu.

İMZA TÖRENİ BUGÜN

Yeniden Beşiktaş’ın başına geçecek olan Şenol Güneş için bugün Vodafone Park’ta imza töreni düzenlenecek. Basın mensuplarının karşısında kendisini yeniden siyah beyazlı renklere bağlayacak imzayı atacak olan Güneş, ardından takımla birlikte ilk idmanına çıkacak.

GUTİ'DEN DESTEK MESAJI

Siyah-beyazlı takımda bir dönem forma giyen Real Madrid efsanesi Guti Hernandez, sosyal medya hesabından Şenol Güneş paylaşımı yaptı. “Şenol Güneş’e yeni macerasında başarılar” ifadelerini kullanan İspanyol efsane, 2018-19 sezonunda Beşiktaş’ta tecrübeli teknik adamın yardımcılığını yapmıştı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...