Şenol Güneş imzayı attı, Beşiktaş'ta teknik direktör sorunu 1 günde çözüldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şenol Güneş imzayı attı, Beşiktaş'ta teknik direktör sorunu 1 günde çözüldü

SPOR Haberleri

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ta üst üste 2 şampiyonluk yaşayan 70 yaşındaki Şenol Güneş, Çebi yönetiminin teklifine olumlu yaklaşıyordu. Yönetim kurulu toplantısından da Güneş ismi çıktı. Tecrübeli çalıştırıcı ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Valerien Ismael'i gönderen Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş oldu. Siyah beyazlı yönetim, bugün yaptığı toplantıda Şenol Güneş’te karar kıldı.

Beşiktaş daha önce 2 kez üst üste şampiyonluk yaşadığı Şenol Güneş ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Resmi açıklama bekleniyor.

İSMAEL'DEN ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞTİ

2015-2019 yılları arasında Beşiktaş’ta 4 sezon görev yapan Şenol Güneş, 2 şampiyonluk yaşadı.

Siyah beyazlı takım Güneş yönetiminde çıktığı 199 maçta 117 galibiyet, 36 mağlubiyet yaşarken, 46 kez berabere kaldı.

Şenol Güneş ismi geçen sezon Önder Karaveli sonrası da gündeme gelmiş ancak Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Valerien Ismael konusunda Başkan Ahmet Nur Çebi'yi ikna etmeyi başarmıştı.

Bu kez de Çebi'nin dediği oldu ve dün yapılan görüşmenin ardından hocayla anlaşma sağlandı.

ŞENOL GÜNEŞ NE KADAR KAZANACAK?

Beşiktaş yönetimi Şenol Güneş'le TL üzerinden bir anlaşmaya vardı. Büyük bir indirimi kabul eden Güneş'in yaklaşık 2 milyon TL yıllık ücret alacağı iddia ediliyor.

https://twitter.com/Besiktas/status/1585367093259960320   

SON 6 MAÇTA 1 MAĞLUBİYET SONUNU GETİRDİ

Geçen sezonun 31. haftasında teknik direktör Önder Karaveli'nin ardından siyah-beyazlı takımın teknik patronluğunu üstlenen Ismael, toplam 19 maçlık serüveninde 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

Beşiktaş, söz konusu karşılaşmalarda 32 gol atarken, kalesinde 23 gol gördü.

Siyah-beyazlı taraftarlarla güçlü bir bağ kuramadığı gözlemlenen Fransız teknik adam, alınan saha sonuçlarında da istikrar sağlayamadı.

Ismael, görev yaptığı süre boyunca sadece bir kez üst üste 3 galibiyet sevinci yaşadı. 47 yaşındaki çalıştırıcı yönetiminde Beşiktaş'ın son 6 maçta sadece bir kez kazanması ve ligin son sıralarındaki Atakaş Hatayspor'a 2-1 mağlup olması, siyah-beyazlı takımdaki kariyerinin noktalanmasına sebep oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...